«Baltie lāči» un «Apvedceļš» nav pārspīlētā seksa atbalstītāji (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Valentīndienas priekšvakarā Latvijā populāri mūziķi no grupām «Baltie lāči» un «Apvedceļš» dalījās savās domās par sievietēm, mīlestību un Svētā Valentīna dienu. Paši vīri gan Valentīna dienu svinēs uz skatuves, sniedzot mīlestību ar savām dziesmām programmā «Pasta nodaļas stāsti».

Ir svarīgi, lai neapnīk, kā sieviete šļūkā pa istabu čībās

Grupas «Baltie lāči» solistam Andrim Baltacim mīlestība noteikti saistās ar vēstulēm un dzeju: «Tas ir tas pirmais veids, kā izpaust savas jūtas. Bet tikai laiks rāda, kas ir patiesa mīlestība un kas tikai aizraušanās. Dzejnieka Imanta Ziedoņa dzejas rindas vēsta: «Mīlestība tā kā zibens nāk, atnāk balta, uzliesmo un nosit.» Tās gan esot pilnīgas muļķības, tā nav mīlestība, tā ir vienkārši aizraušanās.» Savulaik Andrim literatūras skolotāja teikusi, lai nekādā gadījumā neprecas aiz mīlestības, bet gan aiz aprēķina. «Tie ir ļoti gudri vārdi, ir jāsaprot, ka tāda mīlestība, kas atnāk kā zibens, uzplaiksnī un nosit, tikpat ātri var arī pāriet. Ja tu precies, tad jāsaprot, vai tev šis cilvēks pēc gadiem pieciem, sešiem neapniks, skatoties, kā viņš šļūkā pa istabu čībās, kāsē, šņaukājas. Ir jāsaprot, vai tu spēsi būt saderīgs ar to cilvēku. Nevajag mīlestību jaukt ar apjūsmošanu,» teic mūziķis. Andris piekrīt tiem, kas saka, ka mīlestības vārdu nevajag lieki piesaukt, tas jau ir tā nodeldēts un pliks, jo tagad jau piedāvā ceptas desas ar mīlestību un visu ko citu. Pret mīlestību esot jāizturas mazliet svētāk. «Daži varbūt domā, ka īpaši mūziķi, kas apdzied mīlestību no visām pusēm, ir tie lielie mīlnieki, bet realitātē tā nav. Lai kāds pamēģina karsti mīlēt pēc nospēlēta koncerta vai balles un nobrauktiem simtiem kilometru. Čiks vien tur iznāks! Nestrādā nevienas maņas, pat ne oža,» atklāts ir Andris.

Baltacis ir palielināto krūšu un uzpumpēto lūpu pretinieks

Viņš arī uzskata, ka seksa loma šodien ir stipri pārspīlēta. Un viss tas seksīgums, kas tiek bāzts virsū par visām varītēm, ir tikai komercija. Viņš pilnīgi noteikti nesaprot visus skaistumkonkursus, krūšu palielināšanas un uzpumpētās lūpas, jo sevi nevajag ne ar vienu salīdzināt.

Andris Baltacis sievietē visaugstāk vērtē gudrību, jo gudra sieviete vienmēr ir skaista. Gudra sieviete noklusēs, kad vajag, un pateiks, kad vajag. Tāpat viņš augstu vērtē dabiskumu, nesamākslotību izskatā un attiecībās. Un, ja būtu jāizdomā latviskā alternatīva Valentīna dienai, tad tā mums ir Jāņu nakts. «Tad viss notiek pa īstam un dabiski, jo pati daba visu pasaka priekšā,» viņš piebilst.

Kauties un piedzerties var hokeja spēlē, bet ne mājās

Grupas «Apvedceļš» līderis un vairāk nekā 100 dziesmu autors, populāro hitu «Zemenes», «Pēdējo reiz» autors Jānis Krūmiņš, runājot par mīlestību, ir daudz lakoniskāks, jo viss jau esot dziesmās pateikts, pārējais ir tikai tāda muldēšana. Pašam pirmās jūtas bija radušās, mācoties sestajā klasē, nekas daudz no tām nav atmiņā palicis, bet hormoni esot kūsājuši pa īstam. Bet par sievietēm runājot - galvenais, ka viņas vispār ir, jo kas tad būs… nekas. Sievietē Jānis Krūmiņš visaugstāk vērtē prognozējamību, varbūt tā arī dzīvot ir neinteresantāk, bet krietni vienkāršāk. «Ja sagribas nepatikšanas, tās var sagādāt arī pa malām, piemēram, aizbraucot uz hokeju un izbļaujoties, izkaujoties, piedzeroties, bet mājās ir jābūt miera ostai!» - tā par ģimenes dzīvi teic Krūmiņš.

Valentīna dienā abu grupu vīri kļūs par īstākajiem sirds pastniekiem un sūtīs sveicienus no savas pasta nodaļas. 14.februārī viņiem paredzēts koncerts Rīgā, uz kinoteātra «Splendid Palace» skatuves, bet 13.februārī mūziķi viesosies Ogrē, 9.martā Limbažos, 12.aprīlī Līvānos, 13.aprīlī Ropažos un 21.aprīlī Balvos. Biļetes uz šiem koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzē».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu