Gustavo izsludina remiksu konkursu (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hiphopa mākslinieks Gustavo izsludinājis dziesmu remiksu konkursu, informē mediju koordinators Edgars Gertners.

Remiksēšanai tiek piedāvātas divas dziesmas no mūziķa vasarā izdotā albuma "Trešā elpa" - "Pilsētas portāls" un "Kur ir mana galodiņa".

Remiksēšanai nepieciešamie materiāli lejupielādējami mājaslapā "remix.gustavo.lv". Jaunās dziesmu versijas iespējams veidot visdažādākajā stilistikā, obligāti izmantojot kādu no piedāvātajiem "a capella" variantiem. Darbi konkursam jāiesūta līdz 4.februārim.

Konkursā būs divi uzvarētāji. Vienu no tiem izvēlēsies Gustavo, savukārt otru noteiks klausītāji, balsojot par sev tīkamāko kompozīciju.

Noklausīties iesūtītās versijas iespējams konkursa mājaslapā. Balsojums notiks līdz 10.februārim, bet rezultāti tiks paziņoti 11.februārī.

Gustavo izvēlētā uzvarētāja remikss tiks izplatīts "Tuborg Green Pass" programmā. Tās gaitā Gustavo radījis četras jaunas dziesmu versijas. Akcijas laikā, pērkot "Tuborg" alus četrpaku, varēs iegūt kodu, ar kura palīdzību būs iespēja lejupielādēt ne tikai vienu no četriem jaunajiem Gustavo remiksiem, bet arī konkursa uzvarētāja piedāvāto versiju.

Gertners piebilst, ka

šajā programmā varēs reģistrēties tikai no 18 gadu vecuma.

Iedvesmojot potenciālos konkursa dalībniekus, Gustavo klausītājiem piedāvā vēl nedzirdētu skaņdarbu "Panā' ču!", kas tapis sadarbībā ar ilggadējo kolēģi R-vi.

"Šajā dziesmā mēs piesaucam labu iznākumu. Un darām to, kā nu prazdami, bet mūsu piegājieni nenostrādā. Rezultātā esam kļūdījušies, un tas ir labi, jo no kļūdām taču mācās. Mēs vēl tikai apgūstam drosmi kļūdīties, jo to mums līdz šim neviens nav mācījis," jaunākajā dziesmā ietverto vēstījumu raksturo Gustavo.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu