Aizkulises! Kā Samanta Tīna gatavojās Eirovīzijas priekšnesumam (30)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Jau šovakar, 8. februārī, koncertzālē «Palladium» sākas Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pirmais pusfināls, kurā starp divpadsmit dalībniekiem dzirdēsim arī skaņās balss īpašnieces Samantas Tīnas muzikālo priekšnesumu. Viņa dziedās «I need a hero». Jau šobrīd šovbiznesa aprindās tiek lēsts, ka tieši Samantas dziesma varētu pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijā. Dzīvesstila portāls «Sejas» Eirovīzijas pusfināla priekšvakarā devās apciemot Samantu Tīnu, lai palūkotos, kā dziedātāja gatavojas nozīmīgajam notikumam un kā kliedē stresu.

Šogad Eirovīzijas dziesmu konkursa Nacionālās atlases abos pusfinālos iekļuvuši 24 mākslinieki no Latvijas. Jau šonedēļ tiks noskaidroti tie 12 finālisti, kuri cīnīsies par tiesībām pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas šogad norisināsies Zviedrijas pilsētā Malmē.

Ceturtdienas pusdienlaikā Samanta pēc mēģinājuma koncertzālē «Palladium» sēdās pie sava pelēkā BMW spēkrata stūres un taisnā ceļā devās uz slavenību friziera Kārļa Ezergaiļa salonu «Vilar», lai sapostos Eirovīzijas uznācienam.

Samanta Tīna rāda manekenu un joko, ka tā izskatīsies uz skatuves
Samanta Tīna rāda manekenu un joko, ka tā izskatīsies uz skatuves Foto: Sejas.lv

Stress lielāks nekā pagājušajā gadā

Vaicājot, kā Samanta šogad pirms nozīmīgā notikuma mazina stresu, viņa skaidro: «Šogad man ir daudz lielāks stress nekā pagājušajā gadā, tiešām nezinu, kāpēc. Zinu, ka nevajag stresot, bet tas pierāda, ka man rūp, ko es daru. Strādāju kopā ar vokālo pedagogu Niku Matvejevu, un man ir liela bijība pret viņu. Viņš ir mans elks un iegulda manā attīstībā lielu darbu, tādēļ es nevaru pievilt ne sevi, ne viņu. Tāpēc arī ir stress.»

Ūdens aerobika, kalanētika un «body sport»

Skaidri redzams, ka Samanta Tīna ir lieliskā fiziskajā formā un var lepoties ar slaidu figūru. Šādu rezultātu viņa panākusi, regulāri nodarbojoties ar fiziskajām aktivitātēm: «Nav tā, ka es to daru Eirovīzijas dēļ, tas vairāk priekš sevis nepieciešams.

Ir tāds stereotips, ka visiem jābūt kārniem, bet varbūt cilvēks tā nemaz nejūtas labi.

Es to vairāk daru sevis dēļ, lai relaksētos un noņemtu spriedzi. Es eju uz «body sport», ūdens aerobiku, jo ūdens nomierina, kā arī uz kalanētiku. Nekādus svarus necilāju – tur vēl vairāk spriedzi vajag. Pieķeru reizēm sevi pie domas, ka eju uz ūdens aerobiku, lai relaksētos, bet tik un tā domāju par dziesmu.»

Patīk «PeR» un Liene Candy

Tīnai ir lieliska fiziskā forma
Tīnai ir lieliska fiziskā forma Foto: Sejas.lv

Uz skatuves kāps elegantā kleitā

Vaicāta par uzstāšanās vizuālo pusi, Samanta atklāj, ka tērpsies garā kleitā: «Tā būs eleganti klasiska.» Šogad Tīna kleitu pasūtīja ārzemēs, un tā atceļojusi pie viņas trīs dienas pirms pusfināla. Dziedātāja atklāj, ka skatuves tērpa varianti esot bijuši ļoti daudzi, bet neesot vēlējusies pārspīlēt ar kleitu, jo svarīgākais ir dziedājums: «Var būt arī kartupeļu maiss mugurā, bet svarīgākais, kā dziesma tiek izpildīta. Vienalga, kas ir mugurā. Galvenais ir labi justies.»

Bekvokālu dziedās bijusī vokālā pedagoģe

Samantas priekšnesuma laikā uz skatuves būs trīs bekvokālistes, no kurām viena reiz bijusi dziedātājas vokālā pedagoģe LTV1 šovā «Latvijas talants». Tolaik dziedātājai neesot bijušas labas attiecības ar pedagoģi Madaru Celmu, tomēr, gadiem ritot, daudz kas mainījies. «Zini, kā, man jau no bērnības ir tā skaļā balss, tā skaļā rīkle. Tolaik Madara teica – nē, nē, lūdzu, nevajag šo meiteni, es nezinu, ko ar viņu iesākt. Tagad viņa man jautā, kā es piekritu ar viņu sadarboties, bet pagājis jau ilgs laiks un attiecības ir uzlabojušās.»

Pat Skarabejam nav vienaldzīgs Eirovīzijas meldiņš

Dziesmu «I Need a Hero» Samanta dzied visu laiku. Šī dziesma ir arī dziedātājas zvana signāls mobilajam telefonam. Turklāt arī dziedātājas četrkājainajam mīlulim Skarabejam nav vienaldzīgs Samantas repertuārs. Viņš iecienījis savas saimnieces Eirovīzijas dziesmu un, to dzirdot, gaudo līdzi.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu