Zvaigznes ceļo uz Indiju un Islandi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau kopš janvāra TV3 skatītājiem ir iespēja sekot tam, kā Latvijā populāriem un slaveniem cilvēkiem sokas piedzīvojumu raidījumā Zvaigznes ceļo. Ikviens var iepazīt eksotisko valstu kultūru un tradīcijas un vērot, kā zvaigznes meklē un uz savas ādas izbauda visu neikdienišķo un arī trakulīgo. TV3 skatītāji jau bijuši Šrilankā ar Andri Ērgli un Maurīcījā ar Lieni Šomasi, priekšā vēl Andra Kiviča brauciens uz Islandi un Binnijas piedzīvojumi Indijā!

Šrilanka un Maurīcija jau redzētas!

Pirmajā Zvaigznes ceļo raidījumā Andris Ērglis skatītājus aizveda uz saulaino Šrilanku. Skatītāji varēja vērot skaistas dabas ainavas, eksotiskus dzīvniekus, iemest aci budistu tempļos un uzzināt, kā gatavojami tradicionālie šrilankiešu ēdieni. TV3 skatītāji kopā ar A.Ērgli varēja traukties tuktukā, izjust pitona smagumu uz saviem pleciem un noklausīties populārās dziesmas Ripoja akmens versiju šrilankiešu tradicionālo bungu pavadījumā. Bet Liene Šomase skatītājus aicināja pievienoties ceļojumam uz Maurīciju. Tajā varēja vērot nebeidzamus salas cukurniedru laukus, veldzēties pasakaini zilā okeāna ūdeņos, mazliet noreibt no gardā ruma, izbaudīt relaksējošas ķermeņa procedūras un gardos vietējos ēdienus. Bet galvenais – vērojot L.Šomases viesošanos pie lauvām un leopardiem un viņas lidojumu pāri aizai, nevienam vairs nevarētu būt šaubas, ka Latvijas sievietes diezin vai ir saucamas par vājo dzimumu.

Priekšā Islandes un Indijas iepazīšana

Nākamajā Zvaigznes ceļo sērijā Andris Kivičs dosies uz ledus un uguns zemi Islandi. „Visa Islande ir kā viens pasakains dabas fotoalbums,” stāsta A.Kivičs, „un Islandē viss notiek pa īstam: ja dodaties pastaigā pa alu – jūs tiešām pilnīgā tumsā to darīsiet 40 minūtes 20 metrus zem zemes, ja jums piedāvā peldi okeānā - tur patiešām ir tikai +6 grādus silts ūdens, bet, ja sola pastaigu pa ledāju, – ziniet, jūs ar dzelkšņiem pie kājām un ledus cirtņiem rokās kāpsiet ne tikai ledājā, bet, pārvarot visas savas bailes, uzkāpsiet arī pa ledus sienu!”

Un jau 29.janvāra rītā TV3 redzēsiet Binnijas Ārbergas ceļojumu uz Indiju. Lūk, ko par piedzīvojumiem Indijā stāsta B.Ārberga: „Laikam biežākais vārds, ko cilvēki lieto raksturojot Indiju, ir kultūršoks. Arī es tādu piedzīvoju, tikai pozitīvā nozīmē. Es Indiju patiešām izbaudīju – gan gadsimtiem senās tradīcijas un kultūru, gan indiešu dejas, brīnišķīgo indiešu virtuvi un jogas nodarbību, gan velorikšas stūrēšanu Agras šaurajās ieliņās. Un es pat piepildīju savu mazo sapnīti – jāt ar ziloni! Bet, ja runājam par sievišķīgām lietām – blondīnes Indijā patiešām var justies kā īstas zvaigznes!”

Baudiet raidījumu Zvaigznes ceļo sestdienu rītos 10:30 TV3 un jebkurā laikā www.tv3play.lv!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu