Kristīne Šomase pirms Eirovīzijas ļaujas krāšņai fotosesijai (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raivo Sarelainens

Jaunā dziedātāja, TV šova «Okartes skatuve» dalībniece Kristīne Šomase jau šonedēļ uzstāsies Eirovīzijas dziesmu konkursa Nacionālās atlases pusfinālā ar dziesmu «Phoenix Fly». Pirms Eirovīzijas Kristīne ļāvusies fotosesijai, ko dzīvespriecīgu padara jaunās dziedātājas krāšņie tērpi un aksesuāri.

Kristīne Šomase ar prieku pieņēmusi mūzikas izdevēja Guntara Rača izteikto piedāvājumu izpildīt Pitchline LeForce & Anton (zviedru autoru) sarakstīto dziesmu «Phoenix Fly» (Ugunsputna lidojums).

Šobrīd Kristīne gatavojas Eirovīzijas dziesmu konkursa Nacionālās atlases otrajam pusfinālam. Jaunā dziedātāja aktīvi apmeklē mēģinājumus ar vokālo pedagogu, horeogrāfu un iesaistās mākslinieciskā uzveduma plānošanā, lai priekšnesums «uzrunātu» skatītājus ne tikai vokālā ziņā, bet arī vizuāli!

Foto: Raivo Sarelainens

Neņemot vērā to, ka jaunā meitene mācās Valmieras Viestura vidusskolas 12.klasē, viņa aktīvi gatavojas, lai pārsteigtu un iepriecinātu latviešu tautu. «Priekšnesums būs par to, ka mēs, cilvēki, neļaujam vaļu savam dvēseles skaistumam, dzīvojam pelēcībā un ikdienas rutīnā, aizmirstam to, kas patiesībā esam un ko vēlamies. Varu atklāt, ka priekšnesuma laikā uz skatuves tiks izmantotas avīzes un žurnāli. Kāpēc? Tas lai paliek noslēpums,» ar savu Eirovīzijas priekšnesumu iepazīstina Kristīne.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu