Dona mīļotā Lily grib gultā pie friziera Artūra (80)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Latvijas radio 2 dziesmu aptaujas «Muzikālā banka 2012» laureāta Dona jeb Artūra Šingireja (28), iespējams, nu jau bijusī sieva Lily jeb Linda Šingireja (28) fotografējas un dāvā mīļus vārdus frizierim Artūram Izkalnam (27). Sociālajā tīklā «Facebook» Linda rakstījusi frizierim: «Tagad gribētu teleportēties tev blakus gultā.»

Linda Šingireja, kura interneta vidē sevi dēvē par Linda Singer, sociālajā portālā «Facebook» nekautrējas paust simpātijas frizierim Artūram Izkalnam. Jaunie draugi pat apmainās ar komentāriem interneta vidē.

Dziedātājs Dons
Dziedātājs Dons Foto: Sejas.lv

Frizieris Artūrs pat pagājušā gada nogalē Lindai atzinās mīlestībā: «Es tevi ļoti mīlu, mazā.» Tāpat Lily izteikusi savam jaunajam draugam komplimentu pie kādas bildes: «Artūriņa super smaids.»

Nav zināms, vai Lily šobrīd atrodas Latvijā, tomēr noskaidrots, ka Londonā Linda kļuvusi par diplomētu smaržu eksperti un strādā veikalā, veidojot karjeru.

Dona un Lindas labās rokas zeltnesi jau kādu laiku vairs nerotā laulības gredzeni, tāpat abi dziedātāji atsakās no komentāriem par savstarpējām attiecībām.

«Muzikālajā bankā» Dons uzvaru svinēja bez Lindas, tomēr tiek lēsts, ka Lily viesojusies Latvijā un apmeklēja Jelgavu, no kuras nāk arī frizieris Artūrs Izkalns.

Komentāri (80)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu