Izdota Lauras Vilkas grāmata «Dana un Medaljons» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgādā «Atēna» nākusi klajā Lauras Vilkas grāmata «Dana un Medaljons», kas ir autores debija literatūrā.

Laura Vilka dzimusi 1993. gadā. Ar rakstīšanu kā tīru izklaidi aizrāvusies aptuveni trīspadsmit gadu vecumā, tomēr vēlāk literārais darbs ieņēmis arvien lielāku vietu meitenes dzīvē. Redzot meitas aizrautību un novērtējot sasniegto, vecāki pamudinājuši viņu vērsties pie grāmatizdevēja.

«Dana un Medaljons»
«Dana un Medaljons» Foto: publicitātes

Anotācija: kad dzīvē viss rit klusi un mierīgi, bet nepamet vēlme pēc kā satraucoša, pat maģiska, uzmanies, jo šī vēlēšanās var piepildīties! Tā notiek ar meiteni Danu, kurai izbrauciens zaļumos izvēršas nolaupīšanā — pusaudze tiek ievilkta līdz šim slēptā pasaulē, Apakšzemē, kur mīt dīvaini radījumi un valda pavisam citādi likumi. Izrādās, ka Danas nolaupīšana nav nejaušība un viņai paredzēta svarīga loma, jo strauji tuvojas Apakšzemes bojāeja...

Noslēpumaino pazemes valstību un tās iemītniekus palīdz iepazīt autores ilustrācijas. Darbs pieejams arī e-grāmatas formā. Grāmatas vāka dizainu veidojis Māris Ābele.

Izdošanai tiek gatavota nākamā grāmata - «Dana un Otrā pasaule».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu