Noels Galahers piedzēries bildinājis Šainedu O'Konoru (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Īru dziedātāja Šaineda O'Konora atklājusi, ka viņu bildinājis rokgrupas «Oasis» agrākais dalībnieks Noels Galahers.

«Tu vienmēr esi tik nepiespiesti forša. Kā tev tas izdodas?» viņai ar žurnāla «Uncut» starpniecību jautāja mūziķa brālis Liams Galahers.

«Vai, cik mīļi,» atbildēja O'Konora. «Man nekad nav licies, ka esmu forša, bet jūtos glaimota. Patiesību sakot, Liama brālis Noels reiz bildināja mani. Tas notika neilgi pirms viņa laulībām ar Megu Metjūsu. Diez vai viņš to atcerēsies, jo toreiz mūzikas festivālā Amsterdamā bija galīgi pielējies.»

Dziedātāja arī aicināja brāļus Galaherus atrisināt savstarpējās domstarpības mātes Pegijas dēļ. «Es ļoti priecājos par Liama jautājumu, jo mani kā māmiņu neiepriecina tas, ka viņš un viņa brālis nesatiek viens ar otru, un tāpēc viņu nabaga mammīte ir ļoti sarūgtināta. Pasakiet Liamam, ka es mīlu gan viņu, gan viņa brāli, un man patiktu, ja viņi iemācītos sadzīvot. Dariet to mammas dēļ, jūs, mūlāpi!» viņa teica.

Noels Galahers un Mega Metjūsa salaulājās 1997.gada jūnijā Lasvegasā, taču pēc četriem gadiem izšķīrās. Savukārt 2011.gadā mūziķis apprecējās ar ilglaicīgo partneri Sāru Makdonaldu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu