Sabīnei Berezinai jau mēnesi ir jauns sirdsāķītis (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Nedēļas nogalē enerģiskā dziedātāja Sabīne Berezina (22) kopā ar Rassell jeb īstajā vārdā Ruslanu Kuksinoviču Ventspils Olimpiskajā sporta centrā uz skatuves spridzināja pirotehniku sava priekšnesuma laikā, izpildot dziesmu «Dzīvo brīvi». Lai baudītu mieru un klusumu, iespējams, arī neatrādītu presei savu jauno draugu, Sabīne nebija apmetusies mūziķu iecienītajā viesnīcā, bet kādā klusākā Ventspils kempingā.

Sabīnes Berezinas talanta cienītāji ar lielu interesi seko līdzi dziedātājas gaitām. Turklāt viņus interesē arī Berezinas privātās dzīves peripetijas.

Sarunā ar žurnālu «Ieva» Sabīne vaļsirdīgi atklāj savu attiecību pieredzi. Pirmais puisis viņai esot bijis 14 gadu vecumā: «Tie gan bija tikai trīs mēneši... Bet piecpadsmit gadu vecumā sāku draudzēties ar gados vecāku kaimiņu puisi, mums bija attiecības sešus gadus. Tomēr pašķīrāmies. Gribējās vēl patrakot, un, ja godīgi, tad es viņu piekrāpu... Toreiz izrunājāmies un gājām katrs savu ceļu.»

Skaļu rezonansi izraisīja Sabīnes attiecības ar jauno mūziķi Kristapu Pujātu. Abu simpātijās radās TV šova «Okartes skatuve» laikā. Pāris Sabīne un Kristaps bija gan šova pirmajā, gan otrajā sezonā. Sabīne atzīst, ka bez Kristapa atbalsta nemaz nebūtu šovu izturējusi, jo būtu raudājusi, ka vēlas mājās. «Pujātam arī ikdienā blakus ir vajadzīga meitene, bet es to nespēju dot, jo dzīvoju citā pilsētā, braukāju pa koncertiem,» žurnālam šķiršanos ar Kristapu skaidrojusi Sabīne.

Ar nākamo draugu, dejotāju Georgu Bormani, dziedātāja bija kopā tikai trīs mēnešus. Kā jau dzīvesstila portāls «Sejas» rakstīja, šīm attiecībām punktu pielika Georga pārlieku lielā greizsirdība. «Mums ir dažādi raksturi. Dzīvē tā iekārtots. Nespējām vairs saprasties. Pārāk daudz pārmetumu saņēmu no viņa puses,» šķiršanās iemeslu sarunā ar «Sejām» skaidroja Sabīne.

Nu jau vairāk nekā mēnesi Sabīnei ir jauns sirdsāķītis, par kuru gan viņa neko plašāk nevēlas stāstīt. Vien norāda, ka puisis nav no šovbiznesa aprindām. Ikdienā dziedātājas jaunais draugs daudz strādā, būvē mājas. Abi jau sen bijuši pazīstami, tomēr vajadzējis paiet gadiem, lai saprastu, ka jau ilgi ir viens otra domās. Sabīnes puisis ir četrus gadus par viņu vecāks. «Viņš ir mana īstā mīlestība. Ilgi gaidītā. Es tā vismaz domāju, jo tagad esmu laimīga,» sarunā ar «Ievu» atzinusi Sabīne. Viņa arī aizdomājas par kāzām, bet pirms tam grib iztrakoties, lai jau vēlāk pievērstos ģimenei.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu