Šleseru pārim, iespējams, būs piektais bērns (169)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uzņēmēja Aināra Šlesera (43) un viņa kundzes Ineses Šleseres (40) ģimenē, iespējams, gaidāms piektais bērns. Runā, ka tā būšot meitiņa.

Žurnāla «Privātā Dzīve» rīcībā nonākusi informācija, ka uzņēmēja Aināra Šlesera un Ineses Šleseres ģimenē šā gada sākumā gaidām piektais bērns. Zinātāji stāsta, ka šoreiz laulātais Šleseru pāris gaida pasaulē nākam meitiņu. Kā zināms, ģimenē aug dēli – Edvards, Ričards, Gerhards Daniels un Marks Leonards. Jaunākais Šleseru dēls pasaulē nāca 2011. gada maijā un šobrīd ir gadu un astoņus mēnešus vecs.

Šleseru ģimene apmeklē festivālu "Jaunais Vilnis" 2011. gadā
Šleseru ģimene apmeklē festivālu "Jaunais Vilnis" 2011. gadā Foto: LETA

Pērnā gada nogalē Šlesers intervijā žurnālam «Playboy» atzinis, ka ir ļoti laimīgs cilvēks. «Tas ir tas, ko varu pateikt. Man ir ģimene un bērni, neko citu man nevajag. Es sievai apsolīju šajā intervijā nerunāt par ģimeni. Vienīgi varu pateikt, ka man tagad ir vairāk laika, ko pavadīt kopā ar bērniem. Pēdējais gads man ir bijis ļoti nozīmīgs tieši privātajā dzīvē, jo daudz vairāk esmu varējis būt kopā ar savu ģimeni. Šobrīd visvairāk mana laika paņem ģimene,» savas dzīves vērtības uzskaitījis Šlesers.

Komentāri (169)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu