Reinis, Avots, Kirmuška atgriežas, lai jokotu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Viens no līdzekļiem, kā cīnīties ar ziemas nogurumu, ir smiekli un jokošanās. Lai palīdzētu uzveikt sagurumu, kanāls TV6 piedāvā «Anekdošu šova» jaunāko, jau ceturto sezonu.

Taču tas vēl nav viss! TV6 ar savdabīgu humoru un jokiem iestartē arī pensionāri. Turklāt tie nav parasti pensionāri, kuri to vien spriež kā par veselības problēmām. Šie večuki bezkaunīgā manierē iznesīs cauri daudz jaunākus ļaudis un parādīs, ka večukus nevajag norakstīt.

Jaunajā, ceturtajā sezonā «Anekdošu šova» aktieru sastāvs paliks nemainīgs -

galvenais jokotājs būs Jānis Reinis un viņa sabiedrotie, kā ierasts, Enriko Avots, Jānis Kirmuška, Armands Ekštets, Helēna Vasiļevska

un citi. Šajā sezonā aktieri iejutīsies jaunos apstākļos un darbības vidēs. Skatītājiem būs iespējams redzēt aktierus atveidojam tādu profesiju pārstāvjus kā ceļu policisti, sporta meistari, pavāri un reklāmas aģenti. Visi kā viens būs sarūpējuši daudz pikantu anekdošu.

Cālis – uz labu vai sliktu?!

«Anekdošu šova» producents A.Ekštets atceras kādu kuriozu no filmēšanas laukuma: «Janvāra sākumā svētdienas rītā uz Pērnavas ielas filmējām skečus «Jautrie reklāmas aģenti». Zaķa kostīmā ielīda Jānis Reinis, savukārt cāli negribīgi attēloja Enriko Avots. Katram tika izdalīti dažādi neesoši reklāmas materiāli. Cik liels bija mūsu izbrīns, ka gada sākumā pirmajās piecās minūtēs tika izdalīti visi iekrājumi, tādēļ nācās improvizēt pēc principa – jo trakāk, jo labāk.

No rokas rokā gāja visdažādākie priekšmeti – lietotas pildspalvas, zīmuļi, dzēšgumijas, celofāna bezkrāsainie maisiņi

un citi. Diemžēl pasākuma jautrību apstādināja visai jūtamais sals.» Aktieris Avots no šīs filmēšanas epizodes visspilgtāk atceras: «Esmu spēlējis dažādas lomas, bet cāli gan pirmoreiz mūžā. Nezinu, vai tas uz sliktu vai uz labu?»

Sagaidiet «Vecos ērmus»!

Februāra jaunums «Vecie ērmi» ir beļģu humora raidījums, kas filmēts ar slēpto kameru. Visi galvenie varoņi ir iesācēji aktiermākslā un cienījamā vecumā. Viņi uzvedas kā jaunības dienās, spriežot par lietām, par kādām cilvēki viņu gados parasti neuzdrošinās runāt, piemēram, vibratoriem un skrituļslidošanu. Tāpat šie sirmgalvji iekuļas dažādās neikdienišķās un uzjautrinošas situācijās, kas apkārtējiem liek atskatīties un brīnīties. Ar slēpto kameru nofilmēta cilvēku reakcija uz večuku izdarībām un notiekošo, šie kadri veido jauno raidījumu «Vecie ērmi».

Anekdošu šovs un «Vecie ērmi» no 7. februāra ceturtdienās no 21:00 kanālā TV6!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu