TOP 10 lielākās slavenību ballītes (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kad mēs, parastie ļaudis, rīkojam ballītes, uzaicinām draugus, radus, paziņas un kolēģus, taču slavenības rīko pasākumus, kurus skaudīgi vēro visa pasaule. Slavenību ballītes mēdz būt gada notikums. Portāls «TheRichest» apkopojis Top 10 ievērojamākās slavenību ballītes.

10. Modele Šanela Imana (Chanel Iman)

Zīmola «Victoria's Secret» modelei apritēja 21 gads. Lai atzīmētu šo notikumu, Šanela uzaicināja visus savus pilngadīgos draugus uz ballīti privātajā Jamaikas salā. Ballīte bija regeja tematikā un ietvēra bezmaksas alkoholiskos dzērienus. Dzimšanas diena tika radīta tā, lai acīm redzami paustu vēstījumu, ka esi jauns, skaists un gana turīgs, lai izšķiestu naudu.

Modele Šanela Imana
Modele Šanela Imana Foto: AP/Scanpix

9. Opra Vinfrija (Oprah Winfrey)

Dziedātāja Opra Vinfrija 50 gadu jubilejā atteicās no mikrofona, to nododot Vitnijas Hjūstones rokās, kura izpildīja dziesmu «Simply The Best», jo bija Opras mīļākā dziedātāja. Tāpat Džejs Leno iegādājās dzimšanas dienas torti par 400 mārciņām, kura bija izrotāta ar tūkstošiem ziedu.

Opra Vinfrija
Opra Vinfrija Foto: AP/Scanpix

8. Hjū Hefners (Hugh Hefner)

Jebkurai ballītei, kuru rīko izdevuma «Playboy» īpašnieks, ir jābūt grandiozai. Ja apkārt ir visas «Playboy» modeles, ir jābūt līdz neprātam garlaicīgam, lai negribētu piedalīties pasākumā. Tādēļ Hefners rīkoja ballīti ar visu skaisto sieviešu dalību, tomēr Hjū ir arī vērīgs uzņēmējs. Viņš dzimšanas dienas svinības rīkoja Lasvegasas klubā, kurā prasīja ieejas maksu tiem, kas vēlējās piedalīties pasākumā. Tāpat Hefners saprata, ka lielākā daļa apmeklētāju maksās par ieeju seksīgo modeļu dēļ, nevis lai apsveiktu Hjū svētkos. Galu galā viņš nosvinēja savu 84 gadu jubileju pienācīgi, turklāt vēl nopelnot naudu par to.

Hjū Hefners
Hjū Hefners Foto: Reuters/Scanpix

7. Lindsija Loena (Lindsay Lohan)

Var jau būt, ka Lindsijai ir problēmas ar likumu un policiju, var jau būt, ka viņa sagādā galvassāpes producentiem un kolēģiem, tomēr garlaicīgas ballītes viņai tiešām nevar pārmest. Lindsija zina, kā sarīkot trakulības un svētkus. Viņas 20 gadu jubilejā tika iztērēti 100 tūkstoši dolāru par vakariņām Malibu pludmales mājā.

Lindsija Loena
Lindsija Loena Foto: AP/Scanpix

6. Meraija Kerija (Mariah Carey)

Kad dziedātāja Meraija Kerija svinēja savu 40. dzimšanas dienu, viņa nolēma, ka vēlas to pavadīt intīmā gaisotnē ar saviem tuvākajiem cilvēkiem. Tāpēc viņa ar vīru uz torti un vakariņām uzaicināja tikai 11 tuvākos draugus. Ak, jā, Meraija svinēja Barbadosas salā, kur visus draugus nogādāja privātajā lidmašīnā. Torte? Tā arī atlidoja no Ņujorkas.

Meraija Kerija
Meraija Kerija Foto: AFP/LETA

5. Parisa Hiltone (Paris Hilton)

Parisa svinēja 21. dzimšanas dienu, ļoti nozīmīgu dzīves notikumu, jo tas apzīmē pilngadības iestāšanos. Ko viņa iesāka tik svarīgam notikumam par godu? Protams, ka uzrīkoja nevis vienu vai divas, pat ne trīs vai četrus dzimšanas dienas pasākumus, bet gan piecas ballītes vairākās pasaules vietās. 21 gada jubileju Parisa Hiltone svinēja Lasvegasā, Tokijā, Londonā, Losandželosā un Ņujorkā. Viņai vajadzēja iztērēt aptuveni 75 tūkstošus ASV dolāru uz vienu viesi, lai ballīte veiksmīgi turpinātos.

Parisa Hiltone
Parisa Hiltone Foto: AFP/LETA

4. Eltons Džons (Elton John)

Arī mūziķis Eltons Džons zina, kā rīkot ballītes. 1997. gadā dziedātājs atzīmēja 50 gadu jubileju, uz kuru uzaicināja 500 viesus, turklāt uzvilka kostīmu, kurš maksā vairākus tūkstošus. 2007. gadā, kad Eltonam apritēja 60 gadu, viņš iztērēja 1,5 miljonus dolāru par pamatīgu ballīti.

Savukārt, kad Eltona partneris Deivids Fērnišs svinēja 50 gadu jubileju, Eltons Džons sarīkoja svinības četru dienu garumā.

Eltons Džons
Eltons Džons Foto: Reuters/Scanpix

3. Naomi Kempbela (Naomi Campbell)

Nav noslēpums, ka, būdama krievu magnāta Vladimira Doronina mīļotā, Kempbela sagaida diezgan milzīgas ballītes. Vladimirs parūpējās, lai Naomi saņem 40 baltas rozes – katrs zieds par vienu aizgājušo modeles gadu. Kempbelas tuvākajiem draugiem – Dženiferai Lopesai, Markam Antonijam, Deividam un Viktorijai Bekhemiem, Greisai Džounsai u.c. - bija jālido uz Franciju, kur svinības norisinājās nedēļas garumā. Katru nakti bijusi cita ballītes tematika, iekļaujot Brazīlijas sambas un hip-hopa tēmu. Kopējās ballītes izmaksas - aptuveni 1,8 miljoni dolāru.

Naomi Kempbela
Naomi Kempbela Foto: Reuters/Scanpix

2. Saimons Kovels (Simon Cowell)

Uz 50 gadu jubilejas balli Saimons Kovels uzaicināja visus ietekmīgākos un svarīgākos cilvēkus no mūzikas un izklaides industrijas. Pasākums norisinājās Saimona savrupmājā, un kopā tika uzaicināti aptuveni 400 cilvēki. Ballītē bijusi pat haizivju tvertne. 50. dzimšanas diena Saimonam izmaksājusi ap 2,5 miljoniem ASV dolāru.

Saimons Kovels
Saimons Kovels Foto: Reuters/Scanpix

1. Šons Kombs (Sean Combs)

Šons Kombs, kurš plašākai publikai ir pazīstams kā «Puff Daddy» vai «P Diddy» savām 40 gadu jubilejas svinībām 2009. gadā iztērēja 3 miljonus ASV dolāru. Ballīte norisinājās Ņujorkā, to sponsorēja mūziķa degvīna zīmols, un tās tematika bija balta un melna krāsa. Tēriņos ietilpa arī 28 tūkstoši ASV dolāru par baltām orhidejām, ar kurām tika izrotātas svinību telpas. Pasākumu apmeklēja neskaitāmas slavenības, un nākamajā rītā pēc svinībām Šons apgalvoja, ka piedzīvojis pirmās paģiras piecu gadu laikā.

Šons Kombs
Šons Kombs Foto: AP/Scanpix
Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu