Latvijā skatās "Fakerus" un "Eglītes" (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaungada nedēļas nogale Latvijas kinoteātros bijusi gana produktīva. Pirmajā vietā, gluži kā Ziemeļamerikā, komēdija "Little Fockers" ("Iepazīsties, mazie Fakeri"), ziņo "kinokino.lv".

Aktieru Bena Stillera un Roberta de Niro tandēms jaunajā komēdijā "Iepazīsties, mazie Fakeri" ir pārliecinošā pirmajā vietā Latvijā gadu mijā. Filmu līdz šim noskatījušies jau 13828 skatītāji. Filmas seansi no 24. līdz 30. decembrim tiek klasificēti kā īpašie ziņkārīgo seansi, tādēļ pirmās nedēļas nogales rezultāts ir gana iespaidīgs. "Mazie Fakeri" tiek izrādīti uz sešiem ekrāniem vienlaikus.

Holivudas superzvaigžņu Džonija Depa (Johnny Depp) un Andželīnas Džolijas (Angelina Jolie) romantiskie piedzīvojumi Venēcijā nedēļas nogalē arī bijuši pieprasīti, jo abu aktieru jaunā filma "Tūrists" (The Tourist), kuru režisējis Florians Henkels von Donnersmaks (Florian Henckel von Donnersmarck) ar 6201 pārdotu biļeti ir stabilā otrajā pozīcijā. Arī šo lenti demonstrē uz sešiem ekrāniem.

Trešajā vietā ierindojusies Jaungada komēdija no Krievijas – "Eglītes" (skat. video). Filmu pirmajā nedēļas nogalē (pieskaitot arī ziņkārīgo seansus) noskatījušies 4580 skatītāji.

Sagaidāms, ka tās popularitāte būs gana stabila vēl nākamajā nedēļas nogalē, kad liela daļa Latvijas iedzīvotāju svinēs pareizticīgo Ziemassvētkus.

"Eglītes" izrāda no četrām filmas kopijām.

Kadrs no filmas "Eglītes"
Kadrs no filmas "Eglītes" Foto: publicitātes

Ceturtais nedēļas jaunums ir piedzīvojumu komēdija 3D formātā – "Gulivera ceļojumi". Džeks Bleks (Jack Black) un šī klasiskās pasakas mūsdienīgā versija Latvijā ir cieņā, jo tā ir ierindojusies topa ceturtajā vietā un uzrādījusi vērā ņemamus rezultātus, proti, pirmajās trīs dienās to noskatījušies 3548 skatītāji.

Piektais nedēļas jaunums "Kazino Džeks" ar 368 pārdotām biļetēm ir topa 12.vietā.

Savukārt pārējās filmas uzrādījušas ierasta līmeņa popularitātes krišanos, izņemot pašmāju filmu "Seržanta Lapiņa atgriešanās", kura piedzīvojusi skatītāju skaita pieaugumu par 6%.

Gadu mijā Latvijas kinoteātros pārdotas mazliet vairāk par 35 tūkstošiem biļešu. Tas ir par aptuveni 22 tūkstošiem vairāk nekā Ziemassvētku nedēļas nogalē. Lielisks rezultāts un 2011.gada sākums.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu