Kanāli PBK, REN-TV un PBMK atgriežas pie "Viasat" skatītājiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pie Viasat skatītājiem Latvijā atgriežas trīs kanāli krievu valodā - Pirmais Baltijas kanāls (PBK), REN-TV un Pirmais Baltijas Mūzikas kanāls (PBMK), kas no jauna papildinās Viasat kanālu piedāvājumu. Novembrī pie Viasat skatītājiem jau atgriezās kanāls RTR Planeta.

Kopumā Viasat šogad būtiski papildinājis piedāvāto kanālu klāstu, pievienojot astoņus jaunus kanālus, no kuriem pieci pieejami arī krievu valodā.

"Esam gandarīti, ka, sekmīgi noslēdzoties vairāku mēnešu sarunām ar kanālu izplatītāju, mūsu skatītāji no jauna varēs skatīties vienus no populārākajiem izklaidējošajiem kanāliem krievu valodā. Neapšaubāmi PBK, REN-TV un PBMK atgriešanās arī stiprinās Viasat satura piedāvājumu esošajiem un potenciālajiem klientiem," stāsta Henings Liks (Henning Lycke), Viasat vadītāja pienākumu izpildītājs Latvijā.

PBK ir Krievijas Pirmā kanāla versija Baltijas valstīm, kas piedāvā daudzveidīgu saturu - sākot ar ziņām, aktuālajiem politikas notikumu apskatiem, līdz pat filmām, seriāliem, sarunu un komēdiju šoviem un TV viktorīnām. Līdzās tam PBK piedāvā arī kinofilmas un pilnmetrāžas dokumentālās pārraides, sporta, sociālpolitisku un izklaidējošu notikumu pārraides.

PBMK ir 100% interaktīvs 24 stundu mūzikas kanāls, kura saturu nosaka paši skatītāji.

REN-TV ir viens no lielākajiem privātajiem televīzijas kanāliem Krievijā, kas piedāvā plašu pārraižu klāstu, sākot ar Krievijas un pasaules kinofilmām, izklaidējošām un dokumentālām programmām līdz pat mūzikai, aktuālo notikumu apskatiem, sporta pārraidēm un pasaules līmeņa TV seriāliem.

Viasat regulāri papildina piedāvāto kanālu klāstu, un 2010.gadā pievienoti astoņi jauni kanāli - Viasat Hockey, Viasat Nature, TVCI, Euronews, Nick Jr., Diva Universal un augstas izšķirtspējas jeb HD kanāli - MTVN HD un Viasat Premier League HD.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu