Slavenības 2013. gadu sāk ar spilgtiem tērpiem (17)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Sācies jauns gads, kurš nebeigs pārsteigt ar jauniem trendiem un tendencēm tērpos, aksesuāros un apavos. Šoreiz dzīvesstila portāla «Sejas» lappusēs aplūkojām, kādās štātēs saltajā ziemā saviesīgos pasākumos saposušies pašmāju populārie ļaudis.

Šobrīd, kad termometra stabiņš noslīdējis līdz mīnus astoņpadsmit grādiem, modē atgriežas 60. gadu stila dūnu jakas, elastīgas bikses un svīteri, kas piemēroti dažādiem dzīves gadījumiem.

Skat, kādu siltu svīteri komponistam Kārlim Lācim uzadījusi sieva Vineta Vilistere-Lāce
Skat, kādu siltu svīteri komponistam Kārlim Lācim uzadījusi sieva Vineta Vilistere-Lāce Foto: Santa Sergejeva

Piemēram, komponists Kārlis Lācis uz sava jaunākā albuma «ZIEDONIS. LĀCIS. SIEVIETES» atvēršanas svētkiem bija tērpies elastīgās biksēs un svīterī, kuru adījusi viņa sieva Vineta Vilistere-Lāce.

Kā allaž, zīmolu ligzdas «Matka» vadītājas Ineses Apses-Apsītes vizuālais tēls ir košs un rūpīgi saskaņots. Lai arī Inese ir biznesa sieviete, grūti iedomāties viņas frizūru bez krāsainajiem ziedu rotājumiem.

Savukārt viesnīcas «Grand Palace Hotel» vadītāja Bernharda Loeva sieva Svetlana uz fotoizstādes «Paaudzes» svinīgo atklāšanu bija ieradusies baltā kažociņā un kleitā.

Viesnīcas “Grand Palace Hotel” vadītāja Bernharda Loeva sieva Svetlana
Viesnīcas “Grand Palace Hotel” vadītāja Bernharda Loeva sieva Svetlana Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu