Lolita Neimane nav vīramāte-ragana (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Kiseļovs

Slavenākā diētas ārste Latvijā Lolita Neimane ar abiem dēliem – Niklāvu un Gustavu bija viena no 19 slavenām ģimenēm, kas pozēja foto projektā «Paaudzes». Uz izstādes atklāšanu Lolita gan neieradās ar dēliem, jo abi bija aizņemti darbos, bet ar jaunākā dēla līgavu. Ar topošo dēla sievu Lolitai esot lieliskas attiecības, un viņa nekad nebūšot vīramāte-ragana, drīzāk gan īsta pasaku feja.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Lolita Neimane dalās pārdomās par fotosesiju, kurā slavenā diētas ārste iemūžināta ar abiem dēliem (Gustavs un Niklāvs dzimuši laulībā ar Sarkanā Krusta medicīnas koledžas direktoru Gastonu Neimani - red. piez.): «Man ir tā laime, ka mamma un tētis vēl ir dzīvi. Ceru, ka man nebūs vairs tik ilgi jāgaida, kad dēli mani iepriecinās ar mazbērniņiem.

Mani dēli vienmēr uz jubilejām aicina arī vecvecākus: kā tad svinības bez omammas un vectētiņa! Tas ir tik forši, jo ir ģimenes, kurās jauniešiem ir savi tusiņi un vecīšiem svinību galds tiek klāts pavisam citā dienā. Tūlīt manam jaunākam dēlam būs 23 gadi un būs lielā ballīte, kurā piedalīsies arī vectētiņš un omamma, radi un draugi. Tas ir feini, jo tā dzīve skrien pārāk ātri un mēs katrs esam savā darbā, tāpēc ir brīnišķīgi būt visiem kopā.»

Latvijā populārākā diētas ārste Lolita Neimane ar dēliem - (no kreisās) Gustavu un Niklāvu
Latvijā populārākā diētas ārste Lolita Neimane ar dēliem - (no kreisās) Gustavu un Niklāvu Foto: Māris Kiseļovs

Lolita priecājas, ka viņai ir izauguši tik lieli un brīnišķīgi dēli. Ar jaunākā dēla Gustava līgavu Līgu Vilcāni, kura darbojas tirdzniecības jomā un strādā «Jelgavas dzirnavās», Lolitai izveidojušās īpaši draudzīgas attiecības. Tieši tādēļ arī Lolita uz fotoizstādes «Paaudzes» atklāšanu ieradās ar dēla Gustava mīļoto meiteni. «Vecākajam dēlam Niklāvam Ārlietu ministrijā, kur viņš strādā, tieši šajā laikā bija preses konference, bet jaunākais dēls studē biznesa psiholoģiju un ir īsts biznesa cilvēks. Viņš pārdod «Liebherr Latvija» kravas celtņus un citu tehniku ostām,» stāsta Lolita.

Jaunākā dēla draudzeni Lolita mīļi dēvē par Līguci un atzīst, ka ļoti vēlas, lai šajā 2013. gadā Līga ar Gustavu nosvinētu kāzas. Lai gan sieviešu žurnāli ne vienu vien stāstu par niknajām vīramātēm publicējuši, Līga atzīst, ka par Lolitu viņa nevar teikt neviena slita vārda, gluži pretēji, viņas topošā vīramāte esot kā labākā draudzene. «Mēs esam ļoti bieži kopā. Pasēžam vakaros un parunājamies, pagatavojam kaut ko garšīgu. Nebaidos arī Lolitai jautāt padomu,» par attiecībām ar Lolitu stāsta Līga. Savukārt Lolita nebeidz slavēt Līgu, kas esot ļoti forša meitene: «Man dēls un viņa draudzene nemitīgi ir acu priekšā kā paraugs īstai un skaistai mīlestībai!»

Līga topošajai vīramātei uzdāvinājusi 50 kilogramus rudzu miltu, un nu abas mājās cep īstu rudzu maizi. Kā zināms, Lolita ļoti garšīgi un veselīgi gatavo ēst. Nu šīs iemaņas apgūst arī Līga. «Man ir daudz ko no Lolitas mācīties. Es vispār neesmu saldummīle, bet Lolitas kūkas, kas ir diētiskas, man ļoti garšo, un gribu tās iemācīties arī pati pagatavot,» nosaka Līga.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu