Latvijas ātrākā meitene izšķīrusies no «PeR» solista Ralfa (38)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

TV raidījuma «Ātruma cilts» vadītāja Sanita Pelēķe nākusi klajā ar paziņojumu, ka pārtraukusi attiecības ar bītboksa grupas «PeR» dziedātāju Ralfu Eilandu. Tiesa gan, brīvas sievietes statusu Sanita ilgi nav baudījusi, jo viņai izveidojušās romantiskas attiecībās ar jaunu draugu – Jāni Dāvi.

Jaunās un atraktīvās puišu grupas «PeR» dalībnieks Ralfs Eilands un LTV7 raidījuma «Ātruma cilts» vadītāja Sanita Pelēķe, kura tiek dēvēta arī par Latvijas ātrāko meiteni, satikās pagājušā gada sākumā, līdz ar kopīga darba sākšanu radio «SpinFM» ēterā.

Abu starpā uzplaiksnīja mīlestības dzirksts.

2012. gada pavasarī Sanita piedalījās pikantā fotosesijā žurnālam «Playboy». Pēc erotisko fotogrāfiju publikācijas pāris pirmo reizi publiski atklāja, ka ir romantiskās attiecībās, un intervijā portālam «Tvnet» stāstīja par kopīgo interesi doties uz mūzikas koncertiem un brīvdienām, kurās pāris labprāt neizlien no gultas. Tiesa gan, pērnā gada rudenī abi mīlnieki nolēma pielikt punktu savām attiecībām. Abi izšķīrās un pievērsās profesionālajām gaitām.

Grupa «PeR» pēc piecu gadu pastāvēšanas pērnā gada nogalē prezentēja ierakstu albumu, kuru Ralfs raksturoja īsi un kodolīgi: «Tas ir labākais albums visā pasaulē!» Tāpat grupa «PeR» februārī startēs Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa pusfinālos ar divām dziesmām.

Savukārt Sanita veido un vada LTV7 raidījumu «Ātruma cilts», kā arī studē augstskolā. Tiesa gan, no darba radio «Spin FM» Sanita aizgāja. Sarunā ar «Sejām» Sanita savu lēmumu par aiziešanu no radio pamato: «Esmu maksimāliste. Gribu pēc iespējas vairāk. Beigās aplauzos. Man darbs radio patīk, šķita, ka spēšu savienot darbu «Ātruma ciltī», kā arī studijas augstskolā ar darbu radio. Taču kļūdījos. SpinFM man bija jāstrādā četras dienas nedēļā. Ēters bija trīs stundas. Sākumā neizrēķināju, ka man tas dienā aizņems piecas stundas. Braukšana, domāšana, sagatavošanās. Sāku justies kā konveijerā un darbu darīt bez īpašas iedziļināšanās.»

Šonedēļ Sanita savā sociālā tīkla «Facebook» profilā norādīja attiecību statusu ar jauno draugu – Jāni Dāvi. Arī Ralfs par daiļā dzimuma uzmanības trūkumu nevar sūdzēties.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu