Latviete pārsteidz vācu TV šova žūriju (73)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jelgavniece Tīna Indersone, kas kā soliste 2010. gadā startēja LNT talantu šovā «Latvijas zelta talanti», jau kādu laiku dzīvo Vācijā. Taču tas viņu nav atturējis turpināt dziedāt un meklēt laimi. Šonedēļ viņa pārsteigusi vācu šova «Deutschland sucht den Superstar» (Vācija meklē superzvaigzni) žūriju, nospēlējot uz klavierēm klasisko Prinsa (Prince) balādi «Purple Rain».

Videoklipa pieteikumā Tīna paskaidro, ka ir 21 gadu veca, spēlē klavieres, strādā ātrās ēdināšanas uzņēmumā «Kentucky Fried Chicken» un 13 gadus mācījusies vijoles spēli.

«Es uzskatu, ka Dievs man devis lielu dāvanu - balsi un dzirdi, kas man palīdz virzīties dzīvē uz priekšu,» tā pirms diviem gadiem par sevi teica meitene.

Izskatās, ka viņas talantu novērtē arī bargā vācu šova žūrija.

«Tu dziedāji ļoti izjusti, un var just, ka dziedi ar pilnu atdevi. Ļoti labs sniegums.

Tu izcelies uz visa tā fona, ko mēs te cauru dienu klausāmies,»

piebilda slavenais grupas «Modern Talking» dziedātājs Dīters Bolens.

Tīnas mūziķes ceļš sācies jau Dobeles bērnudārzā «Zvaniņš», kur, kā atzīst pati Tīna, viņai bijusi lieliska dziedāšanas skolotāja, kas palīdzējusi Tīnai apzināties, uz ko viņa ir spējīga. Suģestējošajās vijoles skaņās Tīna pirmo reizi tā pa īstam ieklausījusies sešu gadu vecumā, kad tētis no Vācijas atvedis Vanesas Mejas ierakstus. «Kad pirmo reizi izdzirdēju Vanesu Meju spēlējam, vienkārši zināju, ka tas ir tas, ko vēlos, un tas, ko es darīšu visu dzīvi!

Komentāri (73)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu