Anna Cine modeles gaitas nomaina pret darbu metalurģijas nozarē (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Savulaik Latvijā populārā modele Anna Cine, kura pēc šķiršanās no dzīvesbiedra atgriezās dzimtajā Maskavā, atklāj, ka Krievijā Jaunā gada un Ziemassvētku brīvdienas ilgst no 30. decembra līdz pat 8. janvārim. Jaunais gads kādreizējai modelei sācies saviļņojoši, jo viņa sākusi strādāt jaunā darba vietā.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Anna Cine stāsta, ka svētku brīvdienas izbaudījusi kopā ar ģimeni. «Jau aizvadītā gada oktobrī iegādājos sev un dēliņam Adrianam ieejas biļetes uz Kremļa eglīti. Dēlēns pirmo reizi bija šāda mēroga pasākumā. Adriana vectētiņš katru gadu uz svētkiem mazdēlam iegādājas dažādus kostīmus, šoreiz Adrianam tika vilcēna kostīms, kurā dēlēnu saposu, ejot uz Kremļa eglīti,» stāsta Anna. Viņu visvairāk pārsteigusi pastiprinātā drošības pārbaude - pirms iespaidīgā pasākuma viņai ar mazu bērnu vajadzējis stāvēt stundu garā rindā, lai izietu caur metāla detektoru un apsardze pārbaudītu somiņas gluži kā lidostā. «Knapi paspējām uz izrādi,» viņa piebilst.

Foto: Publicitātes foto

Kādreizējā modele atklāj, ka viņas ģimenē ir tradīcija Jauno gadu sagaidīt ar vecākiem. «Mājai obligāti jābūt izdekorētai ar jauniem rotājumiem, tādējādi jaunais gads būs pārticīgs. Arī svētku galdam jābūt bagātīgam, ar dažādiem gardiem ēdieniem. Dēliņam uzdāvinājām ragavas ar stūri, kurām ir labākas vadīšanas un manevrēšanas iespējas. Visas ziemas brīvdienas pavadījām uz kalniņa. Uz ragavām pietiek vietas mums abiem, lai lidotu no kalna,» par ziemas prieku baudīšanu dzimtajā Maskavā stāsta Anna.

Viņa gan pēdējā laikā aizvien retāk nodarbojas ar modeļu lietām. Kā zināms, Latvijā Anna studēja ekonomiku, un šo gadu Anna uzsākusi jaunā darbavietā, sākot strādāt kalnrūpniecības un metalurģijas uzņēmumā «Noriļskas niķelis».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu