«Pelnrušķītes» pagātnes pārdzīvojumi apskatāmi izstādē (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Mākslinieks Artūrs Bērziņš «Galleria Riga» izstāžu zālē «Happy Art Museum» atklāja pasakainu izstādi «Odinochka». Neparasto mākslas darbu – digitālo foto gleznu galvenā varone ir Latvijas pirmā realitātes šova «Pelnrušķīte» uzvarētāja Kristīne Teilāne.

Uz izstādes atklāšanu par Latvijas «Pelnrušķīti» dēvētā Kristīne Teilāne ieradusies gaumīgi saposusies, turklāt jau pa gabalu var just viņas smaržu buķeti. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Kristīne atklāj, ka vienas konkrētas smaržas nevar nosaukt, jo viņai patīk miksēt vairākas. «Laikam nedrīkst tik daudz smaržoties, nepieklājīgi,» smejot atzīst Kristīne.

Kopš «Pelnrušķītes» dzīve nokārtojusies un nav vairs blakus bijušā drauga Kaspara Gaiļa, kas pēc šķiršanās uzmeklēja Latvijas bulvārpreses izdevumus, lai apmelotu Kristīni, viņa kļuvusi nosvērtāka un vairāk smaida.

«Es jau neesmu galvenā varone šajā izstādē, jo visu darbu, kas saistīts ar mākslas darbiem, paveica Artūrs. Es jau biju tikai modele,» nosaka Kristīne. Arī viņai ir sava mīļākā digitālā foto glezna, kas izstādīta. «Tā ir glezna, kas arī rotā manis rakstītās grāmatas «Odinochka» vāku,» viņa piebilst.

Zīmīgi, ka izstādē apskatāmajos mākslas darbos aplūkojama «Pelnrušķītes» pagātne – dzīve pēc tam, kad noslēdzās realitātes šovs, sākās attiecību peripetijas ar Kasparu un viņa bijušajām sievietēm, kas nebeidza vien nomelnot Kristīni dažādos bulvārpreses izdevumos. «Tiku kārtīgi noķengāta presē un bija nepieciešami stipri nervi, lai to visu izturētu,» smeldzīgos notikumus, kas arī attēloti mākslas darbos, atminas Kristīne. Pāris digitālajās foto gleznās Kristīne arī redzama ar šovā iegūto «Pelnrušķītes» kroni.

Šobrīd Kristīne turpina rakstīt savu jaunāko grāmatu par trīs gadus ilgušajām attiecībām ar bijušo draugu Kasparu. «Tā ir mana Jaunā gada apņemšanās. Jau pirms Jaunā gada bija doma vispār atteikties no šīs grāmatas publicēšanas, lai aizmirstu to skandālu un viss norimtu, bet tomēr iesāktais ir jāpabeidz, jo tie, kas ir lasījuši, atzīst, ka šis darbs ir spēcīgs,» viņa piebilst. Jaunās rakstnieces kontā ir dekadentiskā literatūra – šausmu stāsti. «Esmu sākusi arī rakstīt mierīgos stāstus par savu bērnību, kuros nav nekā no šausmām,» par savu radošo darbību stāsta Kristīne.

Lai arī pērn «Pelnrušķīte» saderinājās ar tetovētāju Agri Krūmkalnu, par kāzām šogad abi vēl nedomājot. «Taču, ja būtu nepieciešams, varētu mierīgi precēties, jo Agris ir lielisks cilvēks un es drošu sirdi varētu kļūt par viņa sievu,» priecīga par harmoniskajām attiecībām ir Kristīne.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu