Valdis Zatlers vēlā vakara stundā bārā tiekas ar Al Bano (53)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

4. janvāra vakarā ar nelielu nokavēšanos, brāzmaina vēja un lietus pavadīts, Latvijā ieradās slavenais itāļu dziedātājs Al Bano. Lidostā «Rīga» saticis tuvākos draugus, tostarp advokātu Ventu Vidžus, Al Bano devās uz savu vīna veikalu - bāru Vecrīgā «Felicita», kur kopā ar bijušo Valsts prezidentu Valdi Zatleru, svinīgi atzīmēja ierašanos Latvijā.

Šā gada 5. janvārī dziedātājs Al Bano Latvijā atklāj savu 70 gadu jubilejas koncertturneju «Arēnā Rīga». Koncertu organizē divi biznesa partneri Gundars Ūdris un Niks Volmārs.

Al Bano lidojums mazliet kavējās, tomēr veiksmīgi nolaidies uz sauszemes, dziedātājs uz lidostas VIP teritoriju tika atvizināts zilā mikroautobusā. Starp sagaidītājiem bija arī Al Bano tuvākais latviešu draugs advokāts Vents Vidžus, kā arī Niks Volmārs, kurš mūziķim pasniedza skaistu rožu pušķi.

Jau pēc neilga brīža Al Bano tika iesēdināts pelēkā «Mercedes-Benz» automašīnā.

Interesanti, ka auto krāsa bija pieskaņota dziedātāja iemīļotajai platmalei.

Līdzīga stila platmalē viņš jau iepriekš viesojies Latvijā.

Kā zināms, 2011. gadā dziedātājs Latvijā atvēra savu vīna veikalu – bāru pašā Rīgas sirdī – Vecrīgā un to nodēvējis populārā hīta «Felicita» vārdā. No lidostas Al Bano tika aizvizināts uz viesnīcu un jau pēc pāris minūtēm viņš devās uz savu restorānu, kurā sagaidītāju bija krietni vairāk nekā lidostā.

Vēlajā vakara stundā satikties ar Al Bano bija ieradies arī bijušais Latvijas prezidents Valdis Zatlers, kurš pasākumu apmeklēja bez sievas – Lilitas Zatleres.

Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu