Kā slavenības sagaida 2013. gadu! Diāna Kubasova svin Puertoriko (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Jaunais 2013. gads, kurš paies melnās ūdens čūskas zīmē, ir sagaidīts. Dzīvesstila portāls «Sejas» ielūkojās sociālajos tīklos, lai noskaidrotu, kā sabiedrībā populāri ļaudis ir atzīmējuši Jaunā gada sākumu.

Allaž smaidīgā raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga (pirmā no kreisās) Jauno gadu svin ar dziesmu
Allaž smaidīgā raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga (pirmā no kreisās) Jauno gadu svin ar dziesmu Foto: facebook.com

Allaž smaidīgā TV dīva Ketija Dombrovska savā facebook profilā ievietojusi fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar dzīvesbiedru TV operatoru Jāni Šēnbergu kuplā draugu pulciņā Jaunā gada svinībās, ar piebildi, ka fotoattēlā viņa redzama kopā ar dziedātājkomandu. Ketijas draugi atzinuši, ka šīs bijušas vienas no labākajām Jaunā gada sagaidīšanas reizēm.

TV3 ziņu vadītāja Agnese Vārpiņa britu folkroka izpildītāja King Charles koncertā
TV3 ziņu vadītāja Agnese Vārpiņa britu folkroka izpildītāja King Charles koncertā Foto: facebook.com

TV3 ziņu vadītāja Agnese Vārpiņa Vecgada vakarā apmeklēja britu folkroka izpildītāja King Charles koncertu koncertzālē «Palladium». Ieraksts Agneses facebook profilā vēsta, ka viņa šajā vakarā koncertā strādājusi, veidojot sižetu ar slaveno skatuves mākslinieku. «Ballite sakas karaliski ar King Charles. Lai 2013. gads pret mums izturas atbilstoši - kā pret princesēm un karaļiem!» vēsta TV sejas ieraksts.

Dziedātāja Natālija Tumševica Jauno gadu sagaida uz skatuves
Dziedātāja Natālija Tumševica Jauno gadu sagaida uz skatuves Foto: facebook.com

Skat, cik seksīgā kleitiņā jauno Čūskas gadu sagaidīja dziedātāja Natālija Tumševica! Turklāt pievilcīgā blondīne arī uzdziedātāja, tādējādi izklaidējot klubiņa «Friends Club» ballētājus.

Savukārt viseksotiskāk Jauno gadu sagaidīja skaistumkonkursa «Mis un Misters Ogre» vadītāja un jaunā uzņēmēja Diāna Kubasova. Viņa pāris dienas pirms Jaunā gada svinībām aizlidoja uz silto un saulaino Puertoriko, kur arī atzīmēja jauna gada sākumu.

Gluži kā filmu varonis Zorro Jaunā gada masku ballītē ir tērpies Markus Riva
Gluži kā filmu varonis Zorro Jaunā gada masku ballītē ir tērpies Markus Riva Foto: facebook.com

Vecrīgas klubiņā «Dstyle» Jaunā gada masku ballītē viesus izklaidēja dziedātājs, modelis un dīdžejs Markus Riva. Arī pats Markus savas acis bija paslēpis aiz melnām acenēm.

Savukārt «Radio SWH» valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics nebaidās paironizēt par Jauno gadu, savā «Twitter» mikroblogā ievietojot citātu: «Ja ar tevi daudzi vēlas nofočēties, nebrīnies, ir taču čūskas gads!»

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu