2012. gada mīlētāji! Slavenu pāru kaislības (60)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Psihologi, diskutējot par mīlētāju attiecībām, mēdz teikt, ka sieviete visvairāk ienīst vīrietī skopumu, bet vīrieti spēj sadusmot nojauta, ka sieviete viņu neciena. Acīmredzot slavenie zvaigžņu pāri viens otru mīl tik stipri un kaislīgi, ka savas attiecības nostiprina ar oficiālām laulībām, kā arī piedzīvo šķiršanos un tikšanos.

Vestards Šimkus beidzot atrada sapņu meiteni!

Pēc viena gada un vienas dienas draudzības izcilais latviešu pianists Vestards Šimkus 2012. gada maijā bildināja savu draudzeni – skaistās balss īpašnieci operdziedātāju Elīnu Volkmani. Par statusa maiņu mūziķis paziņoja, kā jau mūsdienās ierasts, sociālajā tīklā «Facebook».

Foto: Sejas.lv arhīvs

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas.lv» Vestards Šimkus atklāja, ka bildināšana notikusi ļoti romantiskos apstākļos – zem zvaigžņotām debesīm Vecmoku pilsdrupās. «Biju sarūpējis Elīnai īstu pārsteigumu, jo teicu, ka vajadzētu iet palūkoties zvaigžņotajās debesīs,» par priecīgo notikumu iespaidos dalījās mūziķis, neslēpjot prieku par mīļotās meitenes jāvārdu un atzīstot, ka Elīna ir viņa sapņu meitene.

Savukārt jau pēc diviem mēnešiem pēc saderināšanās zvaigžņu pāris svinēja kāzas.

Elīna un Vestards iepazinās pirms trim gadiem, kad Latviešu biedrības namā norisinājās koncerts Andra Veismaņa vadībā. Koncertā Elīna dziedāja, bet Vestards spēlēja klavieres. Elīna tobrīd maģistrantūrā studēja operdziedāšanu Norvēģijas Mūzikas akadēmijā Oslo, bet Vestards intensīvi koncertēja dažādās pasaules valstīs. Tiesa gan, tobrīd abu starpā attiecības neizveidojās un tikai pēc trim gadiem – 2011. gada pavasarī jūtas uzvirmoja ar jaunu sparu un Elīna un Vestards sāka kopdzīvi. Ļoti bieži abi lauku atpūtu baudīja Vestarda dzimtajās mājās «Irbes», kas atrodas Tukuma novada Vecmokās.

«Facebook» impērijas dibinātājs par kāzām paziņoja tīklā

2012. gada maija vidū apprecējies pasaulē lielākā sociālā tīkla «Facebook» dibinātājs Marks Cukerbergs, par statusa maiņu paziņojot savā «Facebook» profilā. Tur viņš arī ievietojis fotogrāfiju no laulību ceremonijas.

Foto: AP/Scanpix

Par 27 gadus vecā miljonāra sievu kļuvusi Priscilla Čana, kura ar Cukerbergu draudzējusies deviņus gadus – kopš laika, kad abi mācījās Hārvarda universitātē.

Andris Kivičs apprecēja meitas māmiņu

Svētā Valentīna dienā mūziķis Andris Kivičs par sievu apņēma savu draudzeni Madaru Niperi un jūlija sākumā pasaulē nāca Madaras un Andra meitiņa Keitija.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Kivičam šī ir jau trešā reize, kad viņš ir precējies. 2006. gadā izjuka Andra laulība ar Ilzi Ieviņu, bet 2009. gadā Andris beidza attiecības ar modeli Elīnu Straumi, kas oficiāli tika šķirtas 2011. gada februārī. Andrim Kivičam ir arī dēliņš Kristofers Pauls Kivičs, kas dzimis attiecībās ar stilisti Danu Dombrovsku.

Lieckalniņas un Ozoliņa šķiršanās un atkal tikšanās

Annas Lieckalniņas un hokejista Sanda Ozoliņa starpā romantiskas attiecības izveidojās 2010. gada pavasarī, kad abi kopā sāka apmeklēt saviesīgus pasākumus. Abi mīlētāji burtiski staroja un neslēpa savas maigās jūtas.

Taču iepriekš saderīgais pāris Anna un Sandis 2012. gada agrā pavasarī paziņoja par attiecību izbeigšanu. Lai arī šis fakts sarūgtinājis ne vienu vien hokejista un TV dīvas atbalstītāju, Anna pēc šķiršanās no dzīvesbiedra Sanda Ozoliņa sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atzina, ka spēku pēc šķiršanās viņa rod ticībā Dievam.

Vasaras lielāko mūzikas festivālu «Positivus» Salacgrīvā Sandis apmeklēja ar TV3 ziņu vadītāju Agnesi Vārpiņu. Abi atpūtās VIP teltī, kā arī ar lielu interesi vēroja dažādu mūziķu koncertus.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Abi pastaigājās pa festivāla norises vietu, mīļi sadevušies rokās. Sandis nevairījās mīļi apskaut jauno draudzeni.

TV3 ziņu vadītājas Agnese Vārpiņa pērnā gada nogalē pašķīrās no sava vīra un dēliņa tēva Nikolaja Šestakova, kurš ir Krievijā pazīstams lektors un grāmatu autors.

Tiesa gan, Vārpiņa un Ozoliņa attiecības bija nolemtas neveiksmei, jo slavenais hokejists atgriezās pie Annas. Izturējuši attiecību pārbaudījumu un jau 2012. gada rudens sākumā Anna un Sandis atkal ir laimīgi kopā. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Anna atklāja, ka viņas rokā mirdz saderināšanās gredzens, ko vasarā uzdāvinājis mīļotais vīrietis Sandis.

Linda Mūrniece pēc kāzām neievēro arābu kultūras tradīcijas

Maija vidū apprecējās bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece nu ir Linda Abu Meri - par ko liecināja «Draugiem.lv» Lindas profilā ievietotā bilde albumā ar nosaukumu «Jauna dzīve». Apprecoties Mūrniece pārgājusi sava vīra - Hosama Abu Meri - uzvārdā.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Kāzas notikušas tuvu cilvēku lokā. Lai arī Linda precējusies ar libāniešu izcelsmes ārstu Hosamu Abu Meri, viņai nebūt nav jāievēro arābu kultūras senās tradīcijas, tādēļ ikdienā Rīgas ielās ekspolitiķi nesastapsiet ar aizsegtu seju. Abiem mīlniekiem šīs ir otrās laulības.

Savas attiecības nostiprināja mīlošas sievietes

Maija nogalē beidzot arī seriāla «Sekss un lielpilsēta» aktrises Sintijas Niksones (46) dzīves mīlestība ir noformēta oficiāli. Sintija pie altāra Ņujorkā veda savu ilgtermiņa draudzeni Kristīni Marinoni (45).

Foto: AP/Scanpix

Aktrise Sintija Niksone ar izglītības darbinieci Kristīni Marinoni kopā jau ir kopš 2004. gada. Abas savas attiecības nekad nav slēpušas no preses un publikas. Abas arī ir viendzimuma aizstāvības organizācijas biedres. Sintijai jau ir divi bērni no iepriekšējās laulības. 2001. gadā pasaulē Kristīne laida abu dēlu Maksu Elingtonu Niksonu-Marinoni.

Anmary un Dinsberga «Eirovīzijas» mīla

Starptautiskās Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieces Anmary jeb Lindas Amantovas un bijušā Eirovīzijas producenta Aigara Dinsberga starpā Eirovīzijas konkursa laikā uzvirmoja mīlas jūtas.

Latvijas delegācija Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku 2012. gada maijā uzturējās nepilnu mēnesi. Aigars Dinsbergs bija līdzās Anmary un aizstāvēja daiļo latviešu dziedātāju gan no negatīvajām preses publikācijām, gan citiem komentāriem, kurus Anmary vajadzēja uzklausīt.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Lai arī Anmary un Aigars sākotnēji vairījās no savu attiecību publiskošanas, abi vairs neslēpjas no fotokamerām, šoruden saderinājušies un gatavojas kāzām. Turklāt abi Aigara bērni, kuri dzimuši iepriekšējās attiecībās, jau ir pieauguši un paši veido savu dzīvi. Savukārt Anmary audzina savu divgadīgo dēlēnu Martu Gabrielu. Arī Aigars atbalsta un palīdz Anmary rūpēties par dēliņu.

Drū Berimora apprecējās un laida pasaulē meitiņu

Jūnija sākumā Holivudas aktrise Drū Berimora apprecējās ar savu draugu Vilu Kopelmanu. Abi bija tikušies 18 mēnešus. Šīs ir aktrises trešās laulības. Kāzas notika viņas īpašumā Kalifornijā, un svinīgo pasākumu organizēja tā pati firma, kas pērnā gada martā rūpējās par Rīzas Viterspūnas laulību ceremoniju. Drū kāzas bijušas skaistas un vienkāršas. Viesu vidū bija jaunā pāra draugi, tostarp viņas labākā draudzene - aktrise Kamerona Diaza.

Par aktrises saderināšanos kļuva zināms pirms nepilna pusgada, bet nedaudz vēlāk izplatījās informācija, ka viņa gaida savu pirmo bērniņu.

Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktrise Drū Berimora trešo un laikam jau īsto reizi devusies pie altāra. Kā pati atzīst presei, kāzas bijušas ideālas, lai gan aktrisei nācās laulības ostā stūrēt pēc ebreju paražām.

Berimoras kāzu tērpu darināja pats Karls Lāgerfelds «Chanel» modes namā. Kleita lieliski tika piemērota topošās māmiņas puncim.

«Čārlija eņģeļu» aktrise 26. septembrī laida pasaulē savu un vīra Vila Kopelmana pirmo kopīgo bērnu – meitiņu Olivi.

Basketbolista Biedriņa slepenās kāzas

Vasaras sākumā Rīgā, Torņkalna baznīcā apprecējās Latvijas slavenākais basketbolists Andris Biedriņš un viņa draudzene Madara Grīnberga. Kāzas noritēja lielā slepenībā.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Atgādināsim, ka 2011. gada aprīlī Biedriņš un Grīnberga kļuva par vecākiem pirmdzimtajam dēlēnam Emīlam, kurš pasaulē nāca tieši tēva Andra dzimšanas dienā – 2.aprīlī.

Čigānu mīla! Anna Dribas un Rinaldo nav šķīrušies!

Foto: Sejas.lv arhīvs

Lai arī mediji vēstīja, ka ugunīgais mīlētāju pāris, kas ir kopā gan ikdienā, gan uz skatuves, - Anna Dribas un Rinaldo - ietur pauzi savās attiecībās un it kā pat esot pašķīrušies, Rinaldo vasaras sākumā sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» noliedza šādas runas un atzina, ka joprojām mīl Annu un ir kopā ar savu mīļoto.

Pievilcīgā Maija Doveika kopā ar uzņēmēju

Vasaras sākumā Skatītāju iemīļotā TV3 seriāla «UgunsGrēks» Elizabetes lomas atveidotāja, aktrise Maija Doveika izgāja sabiedrībā ar savu jauno draugu, uzņēmēju, kuram pieder vairāki biznesi, Mārtiņu Buti.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Maija Doveika 2007. gadā apprecējās ar čīlieti Migelu de Ernandesu, bet 2009. gada septembrī pasaulē nāca viņu dēliņš Pāvils Andress. Lai arī pašķīrusies no dēlēna tēva, viņa lieliski apvieno dēliņa audzināšanu ar aktrises karjeru.

Pēc sešu gadu draudzības Sējāns apprecēja mīļoto

2012. gada jūlija nogalē gredzenus mija grupas «Instrumenti» mūziķis Reinis Sējāns un grupas «The Wow» soliste Maija Gaile. Kāzu ceremonija notika 28. jūlijā Jaunmoku pils dārza lapenē. Vēlāk svinības turpinājās draugu un ģimenes lokā Kurzemes pusē.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Maija un Reinis kopā mācījās Emīla Dārziņa mūzikas skolā. Abi ir pazīstami jau divdesmit gadus, bet tikai pēc skolas beigšanas uzsāka attiecības, kas ilga sešus gadus.

Apprecējās slavenais vecpuisis Gobziņš!

5.augustā 48 gadu vecumā laulības ostā iestūrējis mūziķis un dīdžejs Roberts Gobziņš. Ilgus gadus Roberts bija savas īstās un vienīgās meklējumos, līdz sastapa simpātisko blondīni Madaru Romanovsku (28).

Foto: Sejas.lv arhīvs

Oktobrī pasaulē nāca mūziķa un dīdžeja Roberta Gobziņa un viņa sievas Madaras meita, kurai vecāki devuši vārdu Maruta.

Krievijas mūziķa šikās kāzas

Šovasar Krievijā populārās grupas «Дискотека Авария» hitu autors Aleksejs Rižovs (42) iestūrējis laulības ostā. Mūziķis savu izredzēto, topošo dizaineri Irinu (26) pirms četriem gadiem noskatīja Krievijā populārajā iepazīšanās portālā «Одноклассники».

Grupas «Дискотека Авария» dziesmu autoram Aleksejam Rižovam šīs jau ir otrās laulības, bet Irina precējās pirmo reizi. Mūziķa izredzētā ir vienkārša meitene no Kazahstānas galvaspilsētas Astanas, nevis glamūrīga dāmīte no Maskavas.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Kāzas norisinājās Maskavas upes krastā. Īpaši uzstādītā teltī bija novietots ar baltiem ziediem izdekorēts altāris, pie kura jāvārdu viens otram teica Irina un Aleksejs. Jaunlaulātie pēc oficiālās laulību ceremonijas tika apbērti ar rožu ziedlapiņām. Uz kāzām bija ielūgti aptuveni 100 viesu, kas tika cienāti ar japāņu ēdieniem, kā arī dažādām jūras veltēm, salātiem un citām uzkodām. Lai arī tika lietots alkohols, kāzu viesi lustējās uz nebēdu, iztiekot bez dūru vicināšanas.

Dienesta romāns! Ketija Dombrovska kļuva par Šēnbergu

Uz Andrejsalas mola 2012. gada vasarā salaulājusies par stilīgāko TV raidījumu vadītāju atzītā Ketija Dombrovska (26) un TV operators Jānis Šēnbergs (25). Pēc kāzām Ketija pārgājusi vīra uzvārdā.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Jaunais pāris laulību reģistrēja dzimtsarakstu nodaļā, bet pēc tam viesu klātbūtnē intīmākā ceremonijā uz Andrejsalas mola Ketiju un Jāni salaulāja abu kopējais draugs režisors Dzintars Dreibergs. Ketija un Jānis viens otrā ieskatījās, veidojot kopīgus TV projektus. Abi kopā ir aptuveni trīs gadus.

Miks Dukurs apprecēja savu draudzeni

Dziedātājs Miks Dukurs (23) pēc gada un astoņu mēnešu draudzības rudens sākumā apprecējās ar savu draudzeni, juristi Lauru Lasovsku, kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā. Oficiālā laulību ceremonija liecinieku klātbūtnē notika 31. augustā Liepājas dzimtsarakstu nodaļā.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Miks un Laura savu laulību reģistrēja Liepājā, jo tieši tur pirms vairākiem gadiem gredzenus mija dziedātāja vecāki – Lolita un Edijs. «Nekas nav mainījies, viss ir tāpat kā todien, kad precējās vecāki, – gan laulību apliecība, gan tradīcijas,» nosaka Miks. «Šīs bija spontānas kāzas. Kādu vakaru, kad staigājām pa «Rimi», iegājām juvelierizstrādājumu veikalā un sākām piemērīt laulības gredzenus, ko spontāni arī iegādājāmies un tūlīt pat nolēmām, ka precēsimies. Lai arī lēmums par kāzām bija pēkšņs, ne mirkli nešaubījos. Ar Lauru esam kopā jau gadu un astoņus mēnešus,» sarunā ar «Sejām» stāstīja Miks.

Aktrises Pļavnieces sievišķīgais mīlas romāns

Foto: Sejas.lv arhīvs

2012. gada rudens sākumā Dailes teātra aktrisei Ievai Pļavniecei izveidojās romantiskas attiecības ar pirtnieci Anamiku Goldbergu. Traģikomēdijas «Finita la comedia!» pirmizrādē, kurā Ieva atveidoja francūzieti Kleopatru Maksimovnu, viņas mīļotā sieviete Anamika vēroja no skatītāju rindām. Vakaru Ieva un Anamika vadīja divvientulībā, draudzīgi tērzējot Dailes teātra vasaras terases attālākajā stūrī. Jau iepriekš mediji «Martini» ballītē bija pieķēruši Ievu un Anamiku kaislīgi skūpstoties.

Viens otru noskatīja darbā!

LNT raidījumu producents Guntars Gulbiņš (26) ar savu kolēģi Ievu Gaili-Gulbiņu (26) gredzenus mija vasarā, 2. jūnijā Torņakalna baznīcā. Gulbiņu ģimenē šis ir īpašs laiks, jo jau nākamā gada pavasarī Ieva un Guntars gaida pasaulē nākam savu pirmdzimto.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Guntars atzīst, ka sieviņa vēl ir enerģijas pilna un jūtas ļoti labi, taču Ieva jau devusies bērniņa gaidību atvaļinājumā, tādēļ visas rūpēs par ģimeni uzņēmies Guntars. «Tad es strādāšu vēl vairāk un rūpēšos par ģimeni,» atzīst topošais tētis.

Vinsleta izgāja pie vīra trešo reizi

Gada nogalē «Oskarotā» aktrise Keita Vinsleta slepenā ceremonijā salaulājusies ar savu trešo vīru - miljardiera Ričarda Brensona māsasdēlu Nedu Rokenrolu. 1998.gadā Vinsleta apprecējās pirmoreiz ar filmas «Hideous Kinky», kurā viņa tēloja galveno lomu, režisora palīgu Džimu Trepltonu. 2000.gadā ģimenē piedzima meita, tomēr pēc gada pāris šķīrās.

Foto: AP/Scanpix

Vinsletas otrais vīrs bija kulta filmas «American Beauty» («Amerikāņu skaistums») režisors Sems Mendess. Viņiem ir kopīgs dēls.

Komentāri (60)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu