Noskaidrotas ienesīgākās Holivudas zvaigznes (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinozvaigznes Natālija Portmane (Natalie Portman) un Kristena Stjuarte (Kristen Stewart) ir ienesīgākās Holivudas aktrises, aprēķinājis biznesa žurnāls «Forbes». «Oskara» balvu ieguvusī Portmane par katru viņai samaksāto dolāru (0,53 latiem) filmu studijai atpelna vidēji 42,7 dolārus (22,7 latus).

Baleta drāmas «Black Swan» («Melnais gulbis») uzņemšanai tika iztērēti aptuveni 13 miljoni dolāru (6,9 miljoni latu), savukārt tās kases ieņēmumi visā pasaulē sasniedza 329 miljonus dolāru (175 miljonus latu).

Otrā ienesīgākā aktrise ir «Krēslas» sāgas zvaigzne Kristena Stjuarte, kas par katru ieguldīto dolāru nopelna vidēji 40,6 dolārus (21,6 latus). Viņa arī ierindojās šī gada «Forbes» vislabāk apmaksāto aktieru saraksta virsotnē, gada laikā ieņemot 34,5 miljonus dolāru (18,4 miljonus latu).

«Lai arī par piedalīšanos pēdējās divās filmās viņai tika samaksāti 25 miljoni dolāru, tas acīmredzami bija tā vērts,» piemetina «Forbes».

Ienesīgāko aktieru sarakstā iekļuva arī Stjuartes ekrāna partneri «Krēslas» filmās. Roberts Patinsons ierindojās topa ceturtajā vietā, par katru saņemto dolāru nopelnot 31,7 dolārus (16,9 latus), bet sestajā vietā palikušais Teilors Lotners par katru dolāru atpelnīja 29,5 dolārus (15,7 latus).

Kā jau ziņots, par 2012.gada vispārmaksātāko aktieri «Forbes» atzina Ediju Mērfiju, kura pēdējo trīs filmu kases ieņēmumi bija tikai 2,3 reizes lielāki par viņam samaksāto honorāru.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu