Grigalis un Garklāva tiks «iedzīti stūrī» (86)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

No 28.decembra būs skatāms jauns, pozitīvi provokatīvs šovs «Zvaigzne stūrī». Raidījumā ik piektdienu viesosies kāda Latvijā pazīstama un iemīļota persona, kura atbildēs uz dažādiem interneta lietotāju jautājumiem. Pirmajā raidījumā viesosies atraktīvais un allaž optimistiskais Māris Grigalis, nākamajā piektdienā būs iespējams satikt smaidīgo LNT rīta raidījuma 900 sekundes vadītāju Kristīni Garklāvu.

Visi fani un elki, sarosieties, jo šī ir iespēja uzdot iemīļotajām zvaigznēm jautājumus, ko sen esat dedzīgi vēlējušies izdarīt.

Aci pret aci ar zvaigzni

Pirmajā reizē, 28.decembrī, TV3 Play raidījuma Zvaigzne stūrī studijā viesosies LNT laika ziņu vadītājs M.Grigalis. Kā zināms, M.Grigalis ir ne tikai ļoti sabiedrisks, asprātīgs, bet arī prot dziedāt. Šajā reizē Zvaigzne stūrī laikā interneta lietotāji caur humoru uzzinās ne vienu vien interesantu faktu, kā arī, iespējams, viņš veltīs skatītājiem kādu no savām dziesmām. Starp citu, jau labu laiku

medijus pāršalkusi ziņa par Māra Grigaļa un Zanes Cālbergas kāzām – kad tās ir gaidāmas?

Arī to iespējams uzzināt TV3 Play raidījumā Zvaigzne stūrī - apmeklējiet portālu www.tv3play.lv jau šodien un noskaidrojiet patiesību.

Foto: TV3

Savukārt nākamajā reizē, 4.janvārī, Zvaigzne stūrī studijā gaidāma allaž smaidīgā LNT rīta raidījuma 900 sekundes vadītāja Kristīne Garklāva. TV3 Play lietotāji uzzinās ne tikai, kurš no kolēģiem K.Garklāvai patīk vislabāk, bet arī -

kas ir sarežģītākais, esot māmiņai, kā arī kādai jābūt sievietei, lai viņa patiktu vīriešiem.

Tie ir tikai daži no jautājumiem, jo ikviens var iesūtīt savus.

... gaidāmas arī citas zvaigznes!

Turpmākajos raidījumos Zvaigzne stūrī viesos gaidāmas citas iemīļotas un pazīstamas personības – UgunsGrēka Zentas lomas atveidotāja

aktrise Regīna Devīte, dažādu šovu vadītāja un radio Star FM ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare

. Tā ir iespēja uzzināt, ko šīs zvaigznes dara, kad pamostas no rīta, kā pavada brīvo laiku un izklaidējas. Zvaigznes pašas lasīs viņiem adresētos interneta lietotāju jautājumus un uz tiem arī turpat studijā atbildēs.

Komentāri (86)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu