Hokejists Indrašis iziet sabiedrībā ar mīļoto meiteni (39)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Mīļās meitenes, neceriet! Jaunais hokejists, Rīgas «Dinamo» spēcīgais uzbrucējs Miks Indrašis (22) ir aizņemts puisis. Uz «Latvijas gada balvas sportā 2012» svinīgo apbalvošanas ceremoniju Miks ieradās kopā ar savu mīļoto meiteni Diānu Druseiku.

Miks Indrašis sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj, ka pirmo reizi savā sportista karjerā apmeklē «Latvijas gada balvu sportā». Arī Miks bija nominēts kā «Gada uzlecošā zvaigzne». Tiesa gan, šoreiz viņam bija jāpiekāpjas daiļā dzimuma pārstāvei, jo balvu saņēma Laura Ikauniece.

Miks atzina, ka ceremonijas laikā tik ļoti sācis uztraukties, ka visiem ir tik garas un pārdomātas runas, saņemot balvu, ka viņš šoreiz labprātāk paliktu bez balvas, jo apzinājās, ka nav sagatavojis runu.

Pēc tam, kad Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā Ziemassvētku vakarā savā laukumā ar rezultātu 1:3 piekāpās Hantimansijskas «Jugra» komandai, hokejists Miks Indrašis devās uz mājām atpūsties un svinēt Ziemassvētkus pie savas mīļotās meitenes Diānas ģimenes.

Lai arī Diāna un Miks satikās jau iepriekš, savas attiecības «facebook» profilā viņi atzīmējuši vien šā gada augustā.

Vaicājot, kāds Mikam bijis aizvadītais gads, viņš atklāj, ka grūti to raksturot, bet kopumā 2012. gads bijis foršs un negaidītiem pārsteigumiem bagāts. «Viss pagaidām noticis tikai uz labu. Ceru, ka tā arī turpināsies 2013. gadā un tas būs vēl labāks nekā šis gads,» nosaka Miks.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu