Jurģis Liepnieks būs «Playboy» redaktors (28)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Izvirzot stratēģisku mērķi tuvāko gadu laikā panākt žurnāla «Playboy» auditorijas kāpumu līdz līdera pozīcijām Latvijas vīriešu dzīvesstila žurnālu vidū, no 2013. gada par «Playboy» galveno redaktoru kļūs polittehnologs un publicists Jurģis Liepnieks, informē AS «Diena» mārketinga un sabiedrisko attiecību direktore Gundega Vārpa.

«Man piedāvāja žurnāla «Playboy» redaktora amatu, un es tam piekritu,» sarunā ar «Nozare.lv» apstiprināja Liepnieks. Amatam viņš piekritis, jo «Playboy» ir pasaulē slavenākais žurnāls un būt par šāda žurnāla galveno redaktoru ir liels gods, darbs būs interesants un pilns izaicinājumu.

«Par savu galveno uzdevumu es uzskatu izcelt un iedzīvināt tās Playboy vērtības, kuras žurnālam un brendam ir tikpat svarīgas kā sievietes skaistums, bet nereti tiek mazāk akcentētas. Playboy ir publicējis tādus autorus kā Vladimirs Nabokovs, Stīvens Kings, Margareta Ātvuda, Jans Flemings, Staņislavs Lems un daudzus citus. Playboy arvien ir bijis slavens ar visaugstākās raudzes literatūru un kvalitatīviem tekstiem,» paziņojumā medijiem norāda Liepnieks.

Savukārt līdzšinējais redaktors, talantīgais un daudzpusīgais žurnālists Egīls Zirnis turpinās aktīvu darbību Playboy satura veidošanā.

«Varu tikai apsveikt Jurģa Liepnieka lēmumu uzņemties Playboy vadīšanu, žurnālam tas ir liels ieguvums. Liepnieka sleja savulaik aizsāka krāsaino SestDienu, Liepnieka vadībā Playboy iegūs viņa polittehnologa, uzņēmēja un izdevēja konkrētā un lielā pieredzē balstītu skatu uz Latviju un pasauli. Ceru, ka darbs Playboy būs ieguvums arī Liepniekam,» uzsver Zirnis.

«Žurnāls «Playboy» ienāca Latvijā niknākajā krīzes gadā un, neraugoties uz skeptiķu prognozēm, strauji iekaroja stabilas pozīcijas tirgū. Par to liels paldies redakcijai un pirmkārt līdzšinējam galvenajam redaktoram Egīlam Zirnim, kurš paralēli šim amatam visu šo laiku ir turpinājis veidot publikācijas vairākiem izdevumiem – ne tikai «Playboy», bet arī «Dienai» un «SestDienai». Tā kā tik aktīva publicista darbība ir ļoti grūti savienojama ar galvenā redaktora pienākumiem, vienojāmies, ka Zirņa administratīvā slodze tiks samazināta,» uzsver izdevniecības «Dienas žurnāli» valdes priekšsēdētāja un galvenā redaktore Inga Gorbunova.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu