Vai zinājāt, ka leģendārais hokejists Artūrs Irbe sācis dziedāt? (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Tas tik tiešām ir pārsteigums! Viens no izcilākajiem latviešu hokejistiem – Artūrs Irbe (45) pievērsies skatuves mākslai. Svētdien viņš kopā ar Imanta Ziedoņa fonda «Viegli» māksliniekiem uzstājās Ziemassvētku koncertos jeb notikumā – ziemas telpā «Viegli, draugi un Tu!». Tērpies linu kreklā, Artūrs Irbe uz skatuves gan dziedāja, gan runāja Ziedoņa «Epifānijas».

15. un 16. decembrī Latvijas Dzelzceļa muzejā norisinājās muzikāls notikums «Viegli, draugi un Tu!». Notikuma viesi nokļuva ziemas telpā, kur, aktīvi līdzdarbojoties, varēja izbaudīt īpašo ziemas un Ziemassvētku sajūtu.

Pasākuma viesi varēja iegādāties Ziemassvētku dāvanas un nosūtīt sveicienus, nobaudīt koncerta norises vietā ceptas vafeles un sildīties ar karstvīnu. Darbojās arī grāmatu apmaiņas bibliotēka.

Skat, kā! Vai varējām iedomāties, ka leģendārais hokejists Artūrs Irbe (attēlā pirmais no labās) ir tik radošs un māksliniecisks
Skat, kā! Vai varējām iedomāties, ka leģendārais hokejists Artūrs Irbe (attēlā pirmais no labās) ir tik radošs un māksliniecisks Foto: Sejas.lv

Savukārt pasākuma muzikālajā daļā īpaši sirsnīgu gaisotni radīja mūziķi - Renārs Kaupers, Kārlis Kazāks, Jānis Strapcāns, Jānis Holšteins-Upmanis (Goran Gora), Māra Upmane-Holšteine, Raimonds Gusarevs (El Mars) un citi. Muzikālo daļu papildināja īpaši draugi – viesmākslinieki, kuru vidū bija arī viens no izcilākajiem hokejistiem – Artūrs Irbe. Viņš gan dziedāja, gan skaitīja Imanta Ziedoņa «Epifānijas». Par pasākuma režiju rūpējās Kaspars Zvīgulis.

Visi pasākuma ieņēmumi tiks ziedoti Imanta Ziedoņa fonda «Viegli» mērķu īstenošanai.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu