Vanesu Meju Rīgā gandrīz izliek uz ielas (45)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Maģiskajā datumā 12.12.12. «Arēnā Rīga» koncertu sniedza pasaulslavenā vijolniece Vanesa Meja. Slavenā mūziķe, viesojoties Rīgā, bija apmetusies Vecrīgas viesnīcas «Royal Square Hotel & Suites» greznajos apartamentos. Taču koncerta dienā Vanesa palika teju uz ielas, jo pēkšņi viesnīcai mainījās īpašnieki un viesnīcā mītošajiem viesiem bija jāpamet apartamenti.

Viesnīcas «Royal Square Hotel & Suites» apkalpojošais personāls 40 – 50 cilvēku sastāvā ir šokā, ka, iepriekš viņus neinformējot, viesnīcai ir nomainījies īpašnieks. Viesnīcas restorānā «Desiderata», kuram smalkajās aprindās ir laba slava, pavisam darbojās vairāk nekā 20 cilvēki, un pārējie bija nodarbināti viesnīcā.

Tādējādi pēkšņi vienas dienas laikā visiem viesnīcas klientiem tika atrastas citas naktsmājas. Un dienā, kad pasaulslavenā vijolniece Vanesa Meja sniedza savu koncertu «Arēnā Rīga», arī viņai bija jāpārceļas uz citu viesnīcu. Aktuāls kļuva jautājums, ko darīt ar Vanesu? Par laimi, tika panākta vienošanās, ka Vanesa var uzkavēties viesnīcā līdz pat 13. decembrim pulksten 12.00, kad viņa taisnā ceļā no viesnīcas brauca uz lidostu, lai dotos prom no Latvijas.

Viesnīcas personāls joprojām nespēj atgūties no piedzīvotā, kad tieši pirms Ziemassvētkiem un gadu mijas tiek zaudēts iemīļotais darbs. Lai gan jaunie viesnīcas īpašnieki piedāvātu personālam palikt strādāt, personāls nevēlas iesaistīties īpašnieku spēlītēs. Viņi visi ir apņēmušies atrast jaunu darbu, atzīstot, ka šajā nozarē tādu var atrast bez īpašām grūtībām.

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu