«Dziedošo ģimeņu» noslēguma ballītē nerimst jautrība un dejas (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Ar jestrām dejām, karaokes dziedāšanu, apdāvināšanu un cienastā kūku un speķa pīrādziņiem LNT sirsnīgā šova «Dziedošās ģimenes» dalībnieki un radošā komanda svinēja šova finālu. Ballīte norisinājās turpat LNT ēkā Elijas ielā uz skatuves, kur 12 nedēļas norisinājās TV šovs.

Lai arī TV šova «Dziedošās ģimenes» fināls noslēdzās vēlā nakts stundā, ģimenes šoreiz nesteidzās mājup uz attālākiem Latvijas nostūriem, bet gan devās palīksmot un nosvinēt šova finālu. LNT sirsnīgā šova galvenais producents Guntars Gulbiņš pasniedza nelielas dāvaniņas gan ģimenēm, gan šova veidotājiem.

Vēlajā nakts stundā pat mazuļi nevis saldi čučēja savos ratiņos, bet ar lielu ziņkāri vēroja, kā vecāki laižas dejās un lustējas.

Gulbiņš pēc oficiālajām uzrunām atklāja, ka šim šovam noteikti būs turpinājums, proti, piektā «Dziedošo ģimeņu» sezona.

Ballīte vēlajā nakts stundā uzņēma apgriezienus. Par dejām rūpējās «Dziedošo ģimeņu» pavadošā grupa Džuliana vadībā. Ģimenes iemalkoja vīnu, kavējās atmiņās par spilgtākajiem piedzīvojumiem šova laikā, kā arī laidās ņiprās dejās.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu