Atmiņu klade. «Playboy» modele Lingita (27)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Lingita Lina Bopulu ir Latvijas Universitātes studente, kura ir piedalījusies TV šovā «Okartes skatuve» un nesen devās uz Filipīnām, lai pārstāvētu Latviju modeļu konkursā. Lingita ieguva piekto vietu un saņēma apbalvojumu par talantīgo klavierspēli. Šodien jaunajai modelei aprit 19 gadi - dzīvesstila portāls «Sejas» sveic dzimšanas dienā!

Vecums: šodien paliek 19

Nodarbošanās: Studente, topošā baltu filoloģe, «Playboy» modele.

Apbrīnojamākais cilvēks: Sieviete, kuru mīlu un cienu, - mana mamma.

Pirmā mīlestība: Neveiksmīga - negribu par to domāt, bet no kļūdām mācās. Ceru, ka nākotnē veiksies labāk - atradīšu savu īsto un vienīgo, kuru mīlēšu es un kurš mīlēs mani.

Simpātija: Nav vienas konkrētas simpātijas. Man simpatizē sirsnīgi, iekšēji gaiši, mīļi, saprotoši cilvēki.

Antipātija: Nav vienas konkrētas antipātijas. Man ļoti nepatīk cilvēki, kuri noliek tevi aiz muguras vai interneta vidē, bet acīs smaida un neko pateikt nevar.

Foto: Facebook

Modeļu biznesā labākā lieta: Bieži var mainīt savu ārējo tēlu (izskatu), iejusties cita cilvēka tēlā, lomā.

Modeļu aizkulišu noslēpums: Noslēpums ir un paliek noslēpums.

Labākais piedzīvojums: Ceļojums uz Filipīnām.

Seksīgākā sieviete/vīrietis Latvijā: Vienmēr pozitīvais Roberto.

Brīvos brīžos klausos: Klasisko mūziku.

Lielākais šoks, ierodoties Filipīnās: ļoti daudz bezpajumtnieku uz ielām, pat ģimenes ar maziem bērniem - 7 cilvēki guļ vienā čupā uz ielas (trotuāra). Žēl, ka nevar palīdzēt visai pasaulei, bet ēdienu dažiem nopirkām.

Foto: Facebook

Teikumu pabeidzot...

Pie velna visus, kas domā, ka... (hm, nezinu vai man ir tiesības kādu sūtīt pie velna...)

Labākās brīvdienas ir dienas, kurās es... spēju savienot lietderīgo ar atpūtu (izklaidi). Piemēram, pagājušo sestdien - pa dienu mācījos latīņu valodu,vakarā apmeklēju Oskara Deigeļa akustisko koncertu kopā ar omīti un krustmāti.

Es nekad... vairāk neraudāšu un nepārdzīvošu par sīkumiem (vismaz centīšos).

Tikai paši gudrākie zina, ka... tas ir stereotips, ka «Playboy» modeles ir stulbas vai piekopj vieglu dzīvesveidu, ļoti liela daļa meiteņu studē augstskolās, citas ir precējušās, audzina bērnus un fotografēšanās vienkārši ir viņu hobijs.

Apakšveļas zīmols «Victoria's Secret» ir... iespējams, labākais apakšveļas zīmols pasaulē, bet es izvēlos ērtu apģērbu (apakšveļu) neatkarīgi no zīmola.

Foto: Facebook

Bērnībā es vienmēr... gaidīju, kad tētis atbrauks no Āfrikas atpakaļ uz Latviju un mēs dzīvosim visi kopā pilnā, laimīgā ģimenē.

2030. gadā gan... nosvinēšu kārtīgi savu 37. jubileju. Redzu sevi pie balta flīģeļa, izpildot kādu no R. Šūmaņa skaņdarbiem, virs klavierēm ir piekārts diploms - DOKTORA grāds Baltu filoloģijā un pie kājām atrodas manu bērnu izmētātās rotaļlietas. Mans ideālais vīrietis sēž istabā, apskāvis mūsu bērniņus, un aizvērtām acīm bauda manis izpildīto klavieru skaņdarbu.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu