«Tikai ar ielūgumiem»: iedzelteni gaumīgs raidījums par slavenībām (70)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Piektdienas vakarā priekškars tika vērts savā ziņā pirmajam «dzelteno ziņu» raidījuma projektam «Tikai ar ielūgumiem» (Celebrity News), kuru ik piektdienas vakaru turpmāk vadīs šarmantie aktieri Gints Grāvelis un Intars Rešetins, kuri par sevi jau reklāmā vēstīja - «viens labs, otrs ļoti smuks».

Raidījuma apraksts solīja, ka skatītājs šajās 40 minūtēs uzzinās pozitīvi izklaidējošas un ekskluzīvas ziņas par slavenībām. Uzzinās, kāda ir populāru cilvēku dzīve, ko sabiedrības krējuma pārstāvji ēd, ar ko brauc un kādām trakulībām ļaujas. «Mēs paskatīsimies uz slavenību dzīvi no cita skatupunkta, nekā tas varbūt ir ierasts, jo visu darīsim kopā ar viņiem. Un es esmu pārliecināta, ka liela veiksme ir abi vadītāji – Intars Rešetins un Gints Grāvelis nešaubīgi raidījumam piedos vieglumu un humoru!» tā par jauno raidījumu saka producente Sandija Miezīte.

Noskatoties raidījumu, sajūta ir visai OK, jo šo pārdesmit minūšu laikā bija iespēja gan paciemoties, gan pieklājīgi «paklačoties», gan sekot līdzi spēlei, kur piedalās sabiedrībā pazīstamas personas. Tāda piektdienas pasēdēšana - galvas izvēdināšana, nedomājot un «negruzoties» ne par ko... Un tas viss samērā gaumīgi! Līdzsvaru raidījumā ieviesa sižetu daudzveidīgā tematika -

ja ielīšana miljonāra mājās tev šķiet lūrēšana pa atslēgas caurumu, tad «Jauns Mēness» 25 gadu jubilejas koncerts ir gana kulturāls pasākums.

Tiesa, neizpratni rosināja stāsts par saderināto pārīšu satikšanās jauno vietu, kas ir Saules pulkstenis Stacijas laukumā. Tas vēl būtu nieks, ja kadrā nerēgotos «Origo» logo un Rīgas vicemērs Andris Ameriks, kurš cēli pārgriež lenti. Kāda te sakarība ar mīlas pārīšu tikšanās vietu, tā arī neizpratu... Jāatzīst, pats «garšīgākais» tika atstāts beigām: slēptā kamera ar slavenību izjokošanu!

Katrs raidījums sastāv no sešiem sižetiem: ciemošanās, ballīte, pasākumi, ceļojums, iepirkšanās spēle un kādas slavenības izjokošana.

Reinikam draudzene? Sākam no gala...

Raidījuma sākumā neliels stāsts par dziedātāju Lauri Reiniku un viņa «iespējamo» meiteni Santu Kolu, kura tomēr, šķiet, ir tikai kaimiņiene. Šis sižets draud ar kanālu pārslēgšanu vai domu - es jau šo lasīju dzeltenajā presē...

Krūmiņš izrāda Skrastiņa un Biedriņa mājas

Raidījuma komanda šoreiz viesojās miljonāra Jūlija Krūmiņa plašajos īpašumos «Senču sils», kur varēja apskatīt ne vien paša saimnieka plašo namu, bet arī redzēt, kur senāk savā mājā sēdēja aizsaulē aizgājušais hokejists Kārlis Skrastiņš, skatoties, kā sieva taisa ēst un spēlējas viņa bērni. Ne tikai Skrastiņa ģimene, bet arī populārais basketbolists Andris Biedriņš ar savu sievu Madaru un dēlēnu īrē māju no Krūmiņa īpašumiem - arī tur ir iespēja ielūkoties. Krūmiņš gan pats godīgi atzīst, ka 13 gadu laikā ir šis tas viņa dzīvē mainījies un, ja šodien būtu ko tik vērienīgu cēlis, to darītu pavisam citādi - ne tik karaliski.

Foto: TV3

«Chanel» somiņa, sapnis, ko neatļaujas Santa Bindemane

Nākamais sižets stāsta par modes blogeri Santu Bindemani-Mihelsoni, kura visai vaļsirdīgi atklāj, kāpēc uz savu medusmēneša sapņu vietu Parīzi tomēr dodas bez vīra - «Prāta vētras» dalībnieka Māra Mihelsona. Kā izrādās, gaumes abiem tomēr nesakrīt, tāpēc pa Parīzes bruģi savā modes svētceļojumā Santa dodas viena vai ar bērniem. «Biju jau sarūgtināta, kad uzzināju, ka kaut kas tāds, kas tev patīk, otru dara vienaldzīgu, bet to neuztvēru personiski,» stāsta modes pazinēja. Uzzinām arī, ko Mihelsonu ģimene atļaujas un ko ne, piemēram, tā pati slavenā «Chanel» somiņa ir Santas nepiepildīts sapnis, kurš ir par dārgu...

Duļevskas un Mūrnieces-Abu Meri duelis veikalā

Vēl raidījumā uzzinām par saderinātākajiem pārīšiem, un visai interesantu «iepirkšanās dueli», kur šoreiz savā meistarībā, stila un etiķetes izjūtā sacenšas Jana Duļevska un Linda Mūrniece-Abu Meri. Abām dāmām modes mākslinieks Gints Bude dod uzdevumu saģērbties pēc konkrēta dress code: balck tie. Izķemmējot veikalus, abas atrod piemēroto un tērpjas atbilstoši prasītajam. Budei ir jānosaka viena uzvarētāja, kura šoreiz ir Linda. Tomēr liekas, ka īpašumā iegūto 100 latu dāvankarti abas dāmas kopīgi tērēs jau šovakar.

Foto: TV3

Izjoko Ančevski un Roberto Meloni ne pa jokam...

Šī raidījuma daļa, jāatzīst, sanākusi visai perfekta. Lai gan slēptās kameras jau savu slavas stundu piedzīvojušas pirms pāris gadiem, stāsts par slavenību izjokošanu tiešām ir jautrs. Īsumā - aktieris Ainārs Ančevskis un dziedātājs Roberto Meloni tiek ielūgti augstas klases restorānā izrunāt kāda pasākuma vadīšanas nianses. Piedāvājuma pārstāvis piedāvā visiem uzēst pusdienas un pasūtīt dzērienus. Potenciālie vadītāji ir kūtri un pasūta ūdeni un kafiju, kamēr pārstāvis pasūta 30 gadus senu vīnu. Kad pusdienas paēstas, pārstāvis dodas nosūtīt meilu un vairs neatgriežas... Tikmēr oficiants lūdz samaksāt rēķinu, 244 latus... Pārstāvis nav sazvanāms.

Roberto izmisumā smejas un piedāvā izdzert dārgo vīnu, Ančeviskis ir visai šokēts...

Protams, viss beidzas ar kārtīgu smieklu devu!

Arī raidījuma vadītāji Rešetins un Grāvelis ir gana atraktīvi, un viņu īsie, anekdošu cienīgie pieteikumi atbilst raidījuma formātam.

Komentāri (70)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu