Kā Adriana Lima pēc grūtniecības atguva figūru? (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Modele Adriana Lima septembrī laida pasaulē bērniņu un jau pēc astoņām nedēļām piedalījās ikgadējā «Victoria's Secret» modes šovā. Lai atgūtu formu, Adrianai bija ļoti cītīgi jātrenējas, vairāk stāsta modeles sporta treneris.

Adriana Lima uzsāka treniņus vien trīs nedēļas pēc dzemdībām.

Viņas personīgais treneris Maikls Oladžils atklāj, ka Adriana strādājusi ļoti daudz: «Viņas vielmaiņa bija palēlinājusies. Tas notiek neizbēgami, ja kādu laiku netrenējas. Mums nācās likt Adrianai strādāt ar sevi 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā. Mēs trenējāmies sešas stundas katru dienu.»

Foto: AP/Scanpix

Adrianai bija sporta treniņi divas reizes dienā

«Viņas rīts sākās ar 20 – 30 minūšu ilgu treniņu uz velotrenažiera, pēc tam tikpat ilgi tika strādāts ar galvenajiem muskuļiem. Vēlāk Adriana apguva boksa paņēmienus straujā tempā, sākumā pret gaisu, bet pēc tam ar boksa treneri, cimdiem pret boksa maisu, lai attīstītu ātrumu un spēku. Vingrinājumi noslēdzās ar treniņiem pēcpusei un kājām, kā arī stiepšanos un lekšanu. Vakarā treniņš tika atkārtots,» stāsta treneris Maikls.

Modele nav atkarīga no diētām

Maikls teic: «Viņa izbauda ēdienu. Adriana var ēst jebko – no šokolādes līdz steikam vai hamburgeram, bet kad jāsagatavojas svarīgam pasākumam, viņa ir ļoti disciplinēta. Bija neticami redzēt tādu drosmi un centību.»

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu