Hercogiene Ketrīna grūtniecības dēļ nonākusi slimnīcā (37)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kembridžas hercogiene Ketrīna sevišķi smagu grūtniecības izraisīta nelabuma lēkmju dēļ nogādāta Londonas Karaļa Edvarda VII slimnīcā, ziņo Lielbritānijas prese.

Mediji uzņēmuši fotogrāfijas, kā slimnīcu šorīt pamet hercogienes vīrs princis Viljams. Princis izskatījās saspringts, taču pamāja un uzsmaidīja gaidošajiem žurnālistiem.

Karaliene uzzinājusi tikai tagad

«The Sun» raksta, ka karaliene Elizabete par Ketrīnas grūtniecību nebija informēta un uzzinājusi tikai tagad, kad viņa nonākusi slimnīcā. Karaliene par jaunumiem esot sajūsmā.

Hercogiene nakti slimnīcā pavadījusi pieslēgta pie sistēmas un drošības dēļ slimnīcā tikšot paturēta vēl vairākas dienas.

Žurnālisti gaida jaunas ziņas pie Karaļa Edvarda slimnīcas, kurā ievietota Ketrīna
Žurnālisti gaida jaunas ziņas pie Karaļa Edvarda slimnīcas, kurā ievietota Ketrīna Foto: Reuters/Scanpix

Prese vēsta, ka Ketrīna grūtniecības dēļ ciešot no netipiski smagām tā dēvētā rīta nelabuma lēkmēm. Īpaši slikti viņa sajutusies jau nedēļas nogalē. Nelabums esot tik spēcīgs, ka viņa pietiekamā daudzumā nevar uzņemt pat ūdeni, tāpēc ārsti viņu pieslēguši pie sistēmas.

Nāk klajā ar neplānotu paziņojumu

Kā ziņots, karaļnams ziņas par Ketrīnas grūtniecību oficiāli apstiprināja tikai vakar, kad viņa bija spiesta meklēt ārstu palīdzību. Oficiālo paziņojumu iepriekš bija plānots izplatīt vēlāk šomēnes. Taču baumas par grūtniecību jau vairākas nedēļas ceļo britu un pasaules medijos. Oficiālais paziņojums liecina, ka Ketrīnas grūtniecība ilgst mazāk nekā 12 nedēļas.

Hercogienes vīrs princis Viljams šorīt pamet slimnīcu, atstājot savu sievu drošās rokās
Hercogienes vīrs princis Viljams šorīt pamet slimnīcu, atstājot savu sievu drošās rokās Foto: Reuters/Scanpix

Ketrīna par grūtniecību pati uzzinājusi tikai pirms aptuveni mēneša.

Pie slimnīcas sapulcējas pūlis

Vakar pēc oficiālā paziņojuma izplatīšanas pie slimnīcas sapulcējās liels cilvēku pūlis, cerot Ketrīnu kaut uz mirkli ieraudzīt. Karaļnams lūdzis ievērot Ketrīnas un Viljama privātumu, sevišķi ņemot vērā hercogienes slikto pašsajūtu.

Žurnālisti pie Karaļa Edvarda slimnīcas
Žurnālisti pie Karaļa Edvarda slimnīcas Foto: Reuters/Scanpix

Ziņa par Ketrīnas nonākšanu slimnīcā izraisījusi ažiotāžu ne vien medijos, bet arī sociālajās vietnēs. Tūkstošiem Twitter un Facebook lietotāju apsveikuši Ketrīnu ar gaidāmo bērniņu. Oficiālu apsveikumu izplatījis arī ASV Baltais nams un citu valstu augstākās amatpersonas.

Ketrīnas un Viljama bērns oficiāli būs trešais rindā uz Lielbritānijas troni pēc saviem vecākiem un Viljama tēva, prinča Čārlza.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu