Kašers un Nacionālā teātra aktrises palīdz bērniem (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Latvijā pazīstami cilvēki atbalsta labdarības akciju «Brīnumu ščavas» un kopā ar bērnu nama «Laubere» bērniem šīs dienas pēcpusdienā veidoja īpašas Ziemassvētku kartiņas. Pasākumā piedalījās Latvijas Nacionālā teātra aktrise un režisore Ināra Slucka, dziedātāja un aktrise Zane Dombrovska, mākslinieks Kašers, dziedātāja Košā jeb Anita Intaite, tāpat arī uzņēmējs Jānis Kossovičs un citi.

Šī ir otrā ideja, kuru piepildījis bijušais «Okartes skatuves» dalībnieks, mākslinieks Kaspars Blūms - Blūmanis jeb Kašers (25), sadarbojoties ar Jogitu Pūpolu. Pirmajā labdarības akcijā jaunieši kopā ar bērniem no Alūksnes bērnu ar īpašām vajadzībām atbalsta centra «Saulstariņi» darināja interesantas un košas brilles.

Šodien, sakarā ar ģimenes svētku (Ziemassvētku) tuvošanos, sabiedrībā populāri cilvēki radīja kartiņas, kuras par ziedojumiem var iegādāties ikviens interesents. Savāktie ziedojumi tik izmantoti, lai sagādātu svētku pārsteigumu bērnu nama «Laubere» bērniem. Sīkāka informācija par kartiņu iegādi un izvēli būs pieejama mājaslapā «laimesota.lv».

Rīgas centrā izvērtās krāšņa pēcpusdiena, kur radoši izpaudās arī Latvijas Nacionālā teātra aktrise un režisore Ināra Slucka, kā arī aktrise un dziedātāja Zane Dombrovska, kura izveidoja spilgti rozā kartiņu ar dzeltenām, pūkainām bumbiņām. Tāpat pie darbiem sēdās uzņēmējs Jānis Kossovičs.

Savukārt, dziedātāja Košā jeb Anita Intaite, kā ierasts, pārsteidza ar savu apģērbu un interesanto stilu.

Latvijas Nacionālā teātra aktrise un režisore Ināra Slucka un dziedātāja Zane Dombrovska
Latvijas Nacionālā teātra aktrise un režisore Ināra Slucka un dziedātāja Zane Dombrovska Foto: Mārtiņš Otto
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu