Rešetina un Grāveļa vadītais šovs būs ar «uzstādītu latiņu» (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Top jauns TV izklaides raidījums «Tikai ar ielūgumiem», kurā vadītāji Gints Grāvelis un Intars Rešetins atklāj vairāk par slavenību privāto dzīvi, aktualitātēm un pat izjokos sabiedrībā pazīstamus cilvēkus. Producente Sandija Miezīte atklāj, cik sižetu būs raidījumā, kāpēc to sauc «Tikai ar ielūgumiem» un kā tapa ideja veidot raidījumu par slavenību dzīvi.

«Tā ir ideja, kura radās jau pirms pieciem gadiem. Tolaik biju žurnāla, kurš vēstīja par slavenību dzīvi, redaktore, un ideja tapa, sasaucoties ar tā laika darbu. Tad tika radīta demo versija, bet Latvijai uznāca krīze un tā arī demo versija palika, stāvot TV3 plauktos,» stāsta raidījuma producente Sandija Miezīte.

Raidījums ar «uzstādītu latiņu»

Tomēr pirms pieciem gadiem sagatavotais materiāls ir apstrādāts un izmainīts: «Ideja ir transformēta, tagad tas ir pozitīvi izklaidējošs raidījums.» Tāpat Sandija uzsver, ka būs lieliski vadītāji: «Manuprāt, liela veiksme ir raidījuma vadītāji.

Viens no viņiem ir nopietnais tēls (Intars Rešetins) un otrs humoristiskais (Gints Grāvelis).»

Vaicāta, kā tad tā, ka abi populārie aktieri tagad interesēsies par citu slavenību privāto dzīvi, ja nav noslēpums, ka Gints un Intars nelabprāt atklājuši informāciju par sevi plašākai publikai, Sandija teic: «Mēs uzstādām latiņu, darām visu citā līmenī. Negatavosim par slavenībām neko, ja kāds to nevēlēsies.»

Foto: TV3

6 sižeti plus kāda izjokošana

Sandija Miezīte skaidro, ka katrs raidījums sastāvēs no vismaz sešiem sižetiem: «Būs vairākas sadaļas. Vienā ciemos pie kādas slavenības, otrā kāds pasākuma apskats. Tas būs ieskats slavenību aktualitātēs. Vienā raidījumā piedalīsies vairāki dalībnieki.» Miezīte neslēpj, ka katra raidījuma

pēdējais sižets būs slavenību izjokošana,

taču neprecizē, kā tas notiks, jo būšot daudz dažādu veidu.

Varam būt droši, ka vairāk nekā divus mēnešus raidījums būs redzams TV ekrānos: «Pagaidām esam noslēguši līgumu 10 raidījumiem. Tālāk jau redzēs, kādi būs reitingi un turpmākais rīcības plāns.»

Izklaidējošais raidījums «Tikai ar ielūgumiem» būs redzams katru piektdienas vakaru plkst. 20:20 un solās būt uz pusi īsāks nekā šobrīd notiekošais TV šovs «Saimnieks meklē sievu».

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu