Krovs šogad redzējis bērnus tikai 40 dienas (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktieris Rasels Krovs ir ļoti neapmierināts ar darba grafiku. Aktieris ilgojas pēc saviem dēliem, bet nespēj viņus satikt.

48 gadus vecais aktieris Rasels Krovs nesen izšķīrās no sievas un viņa kopā ar bērniem pārcēlās uz Sidneju.

Rasels tikko pabeidzis filmēties «Noass» ekranizācijai, taču jau pievērsies darbam filmai «Ziemas Pasaka» ar Kolinu Farelu, līdz ar to Krovam nav iespēja aizbraukt pie astoņgadīgā Čārlija un sešgadīgā Tenisona uz Austrāliju.

Rasels sociālā tīkla «Twitter» kontā rakstīja: «Rīt sāku filmēties jaunai filmai. Man vajag aizbraukt mājās un pabūt ar saviem bērniem. Nespēju noticēt, cik slikts šogad ir izveidojies mans darba grafiks.»

Krova fani sāka rakstīt, ka arī viņiem darbs atņem daudz laika, kuru varētu pavadīt ar tuviniekiem. Rasels atsaucās un piebilda: «Izsaku līdzjūtību. Es neesmu savus bērnus redzējis, kopš septembra. Pa visu gadu kopā ar viņiem esmu bijis 40 dienas. Tas vairs nekad neatkārtosies.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu