Guntars Gulbiņš ar sievu gaida pirmdzimto (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

LNT raidījumu producents Guntars Gulbiņš (26) ar savu kolēģi Ievu Gaili-Gulbiņu (26) gredzenus mija vasarā, 2. jūnijā Torņkalna baznīcā. Gulbiņu ģimenē šis ir īpašs laiks, jo jau nākamā gada pavasarī Ieva un Guntars gaida pasaulē nākam savu pirmdzimto.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Guntars Gulbiņš apstiprināja priecīgo vēsti, ka viņa mīļotā sieviņa Ieva Gaile-Gulbiņa ir bērniņa gaidībās. Guntars smejas, ka pasaules galu, ko plašsaziņas līdzekļi izziņojuši šā gada 21. decembrī, jāpārdzīvo un 2013. gadā ģimenē gaidāms lielais notikums, kad Ieva un Guntars kļūs par vecākiem. Gulbiņu ģimenē bērniņš ir plānots un ļoti gaidīts.

LNT raidījumu producents Guntars Gulbiņš (26) ar savu sieviņu Ievu Gaili-Gulbiņu (26) 2013. gada pavasarī gaida pasaulē nākam savu pirmdzimto
LNT raidījumu producents Guntars Gulbiņš (26) ar savu sieviņu Ievu Gaili-Gulbiņu (26) 2013. gada pavasarī gaida pasaulē nākam savu pirmdzimto Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Gulbiņi jau tuvākajā nākotnē vēlas apgūt jaunas zināšanas un pieteikties dzemdību kursos, lai pilnībā sagatavotos mazulīša pasaulē nākšanai. Guntars atklāj, ka piedalīsies arī ģimenes dzemdībās un nebūt nebaidās no neordināriem skatiem: «Uzskatu to par dabisku lietu!»

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu