Cik naudas tērēs politiķi «Gandrīz ideālās vakariņās»? (61)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Decembra sākumā raidījumā «Gandrīz ideālas vakariņas» gaidāma politiķu viesošanās veselas nedēļas garumā. Viesus uzņems un ciemos dosies Imants Parādnieks, Ingrīda Circene, Dana Reizniece–Ozola, Inese Lībiņa–Egnere un Valērijs Agešins. Ko ēdīs deputāti un ministri? Vai viņi būs tik ideāli, kā stāsta savās priekšvēlēšanu kampaņās?

Atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem varēs iegūt no 3.decembra, kad Gandrīz ideālās vakariņās nedēļas garumā cits pie cita viesosies dažādu frakciju deputāti un ministre.

Politiskie pretinieki pie viena galda

Pirmajā vakarā, 3.decembrī, pie sevis viesus uzņems Imants Parādnieks no politiskās partijas Visu Latvijai! Pie viņa viesos nāks ne tikai veselības ministre Ingrīda Circene, bet arī Zaļo un Zemnieku pārstāve Saeimā Dana Reizniece–Ozola, Saeimas priekšsēdētājas biedre Inese Lībiņa–Egnere no Reformu partijas un Parādnieka kunga sīvākais politiskais pretinieks - Valērijs Agešins no Saskaņas Centra. Pirms došanās ciemos pie I.Parādnieka V.Agešins filozofiski komentēja gaidāmo: «Šovakar pie Imanta mājās valdīs vienotība un saskaņa!» Vai un kā abi kungi sarunāsies pie galda, uzzināsiet jau pavisam drīz – 3.decembra vakarā!

Labi pavāri!

Īpašajā Gandrīz ideālo vakariņu nedēļā skatītājiem tiks dota iespēja noskaidrot, cik smalki vai vienkārši ēdienu izvēlē ir tautas kalpi. Jau tagad var atklāt, ka galdā tiks likta store un tuncis, būs daudz labu un interesantu recepšu. Kā izrādījās, teju visi politiķi ir labi pavāri un prot ne tikai no tribīnēm runāt, bet arī ko gardu pagatavot. Starp šīs nedēļas dalībniekiem ir dažādu garšu piekritēji – dažs gaļu neēd vispār, cits atsakās vien no vistas gaļas. Tas nozīmē, ka pārējiem viesu uzņēmējiem būs ko pasvīst, lai politiskie konkurenti no ciemiem aiziet pilniem vēderiem.

Jautrība nerims

Viesošanās ģeogrāfija paredzēta ļoti plaša, jo vakariņas notiks ne tikai Rīgā, bet arī Ventspilī un Liepājā. Katrā vietā vakara saimnieks būs sarūpējis grandiozas izklaides un jautrība nerims ne mirkli. Kā atzina paši Gandrīz ideālu vakariņu dalībnieki, šajās piecās dienās tika darīts daudz kas tāds, kam vienkārši neatliek laika vai nebija pat domas, ka tas varētu būt interesanti. Dalībnieki izklaidē būs sarūpējuši mākslas meistardarbnīcas, savu portretu veidošanu, kuģošanu naktī un vēl daudz interesantu piedzīvojumu.

Skatieties Gandrīz ideālu vakariņu politiķu nedēļu no 3.decembra 18:00 kanālā TV3.

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu