Aizvadītās nedēļas «Twitter» aktualitātes (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Dzīvesstila portāls «Sejas» apkopojis interesantākās sabiedrībā pazīstamu cilvēku ziņas sociālajā tīklā «Twitter», ļaujot jums apskatīt, kas jauns un aktuāls norisinās viņu dzīvē. Dziedātāja Ella, kura dzīvo ASV, sveic Latviju svētkos angļu valodā, tikmēr žurnālists Uldis Rudaks grib būt cūka, bet polittehnologs Jurģis Liepnieks zobu diega izgudrotāju sauc par kretīnu. Dziedātājs Andris Kivičs atklāja, ka viņam patīk Džastins Bībers.

Multimākslinieks Kaspars Bindemanis @Bindemanis: «Kādā stadijā jābūt kontuzēto indivīdu erektīlajai disfunkcijai, lai šodien ar saviem četrriteņu krānu pagarinātājiem stumdītos par Vecrīgu!»

Foto: twitter.com

Dziedātājs Andris Kivičs @AndrisKivics: «Kā var apd*st Džastinu Bīberu? Puika labi izskatās, kruta dzied, miljoniem fanu, popmūzikā nekā svarīgāka nav. Bet mūsu »stāri« ierēc par viņu...»

Polittehnologs Jurģis Liepnieks @JurgisLiepnieks: «Vakaros bieži domāju par to džeku, kurš izgudroja zobu diegu. Viņš noteikti ļoti lepns ar sevi, apmierināts, ja... kuces dēls nelaimīgais.»

Foto: twitter.com

Žurnālists Uldis Rudaks @Rudaks: «Es gribētu būt cūka. Tu gribētu būt cūka. Un mums tad varētu piedzimt mazi, mīļi sivēntiņi. Tagad nekā.» Tāpat Uldis paudis viedokli par nodzeršanos: «Nodzeršanās ir vislabākais prāta attīstīšanas veids, kuru vairākums mīž izmantot, ka neizmet no darba.»

Nils Sakss (īstajā vārdā Nils Konstantinovs) @saksss: «A huļi mums vispār to augstāko izglītību valstī vajag?»

Foto: twitter.com

Dziedātāja Liene Šomase @lienesomase: «No gudrām sievietēm nav jābīstas - kad piezogas mīlestība, tad viņām atslēdzas smadzenes tieši tāpat, kā visām pārējām.» Tāpat viņa novēlējusi bērniem pilsētas Saldus dusu?! - «Saldus dusu visiem Latvju bērniem».

Foto: twitter.com
Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu