Valsts pirmā lēdija piedalās hokeja spēlē (66)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts prezidents Andris Bērziņš ar kundzi Daci Seisumu kompānijā ar bijušo Ministru prezidentu un tagadējo Rīgas «Dinamo» valdes priekšsēdētāju Aigaru Kalvīti un viņa sievu Kristīni klātienē vēroja «Arēnā Rīga» notiekošo Kontinentālās hokeja līgas {KHL) komandu Rīgas «Dinamo» un Ņižņekamskas «Ņeftehimik» spraigo spēli. Šoreiz savā laukumā pārliecinoši uzvarēja Rīgas «Dinamo».

Aizvien biežāk Valsts prezidenta kundze Dace Seisuma iziet sabiedrībā. Šoreiz Latvijas pirmā lēdija, kā vienmēr, gaumīgi saposusies, ar dzīvesbiedru, Valsts prezidentu, apmeklēja hokeja spēli.

Rīgas «Dinamo» un Ņižņekamskas «Ņeftehimik» spraigo maču klātienē vēroja (no kreisās) Latvijas pirmā lēdija Dace Seisuma, Valsts prezidents Andris Bērziņš, «Dinamo» valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis un viņa sieva Kristīne
Rīgas «Dinamo» un Ņižņekamskas «Ņeftehimik» spraigo maču klātienē vēroja (no kreisās) Latvijas pirmā lēdija Dace Seisuma, Valsts prezidents Andris Bērziņš, «Dinamo» valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis un viņa sieva Kristīne Foto: Edijs Pālēns/LETA

Hokeja līdzjutēji bija pārsteigti un sačukstējās, kad pēc spraigās cīņas uz laukuma Rīgas «Dinamo» un Ņižņekamskas «Ņeftehimik» starpā labākajiem spēlētājiem roku spieda Latvijas pirmā lēdija.

Komentāri (66)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu