«Mis Latvija 2008» Ieva Lase pēc šķiršanās atgriežas Latvijā (51)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aģentūra "Mis Latvija"

Bijusī TV spēles «Superbingo» vadītāja un «Mis Latvija 2008» titula ieguvēja Ieva Lase pērn rudenī pārtrauca darba attiecības Latvijā, jo devās uz Dāniju pie sava mīļotā puiša. Pagājis gads, un skaistumkaraliene atgriezusies dzimtenē.

«Mis Latvija 2008» Ieva Lase ar savu mīļoto, dāņu puisi Miki Engbergu iepazinās pirms pāris gadiem, kad studiju apmaiņas programmas ietvaros skaistumkaraliene bija Dānijā. Abu attiecības bija tik stipras, ka Ieva brauca ciemos pie Miki uz Orhūsu Dānijā, bet viņas puisis bieži ciemojās Ievas vecāku mājās Jūrmalā.

Pēc tam, kad Ieva aizvadītajā vasarā saņēma bakalaura diplomu Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē, viņa pārtrauca darba attiecības Latvijā un nolēma mainīt dzīvi, pārceļoties uz Dāniju pie mīļotā.

Nu Ieva šķīrusies un no Dānijas atgriezusies mājās Latvijā. Aizvadītās nedēļas nogalē no attiecībām brīvā skaistumkaraliene ar draudzenēm izklaidējās kluba «Coyote Fly» sešu gadu pastāvēšanas gadadienā.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu