Latvijas pirmā «Pelnrušķīte» atmasko savu bijušo mīļāko (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Latvijā pirmā realitātes šova «Pelnrušķīte» uzvarētāja Kristīne Teilāne (21) visu šo laiku pacietīgi klusēja, kad viņas bijušais draugs Kaspars un viņa kādreizējās sievietes uzmeklēja Latvijas bulvārpreses izdevumus, lai apmelotu Kristīni. Publikācijas par izskatīgo Kristīni parādījās cita par citu skarbākas, un «Pelnrušķīti» gan sociālajos tīklos, gan uz ielas uzrunāja cilvēki, kuri vēlējās noskaidrot patiesību. Taču Kristīne nesniedza intervijas, jo sāka rakstīt romānu par savu neveiksmīgo attiecību pieredzi triju gadu garumā.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Kristīne Teilāne atklāj, ka jau šā gada nogalē tiks klajā laists viņas sarakstītais nežēlīgais romāns par attiecībām ar Kasparu Gaili. Romāna nosaukums būs «Piedošanu mašīna», un grāmatas vāku veidojis Kristīnes domubiedrs un draugs, mākslinieks Artūrs Bērziņš.

«Tā būs grāmata par manu privāto dzīvi pirms dalības šovā un trijus gadus ilgušām attiecībām ar Kasparu. Grāmatu uzrakstīju gandrīz mēneša laikā, kad biju Amerikā. Rakstīt bija smagi, un mani pārņēma liela depresija, jo atmiņā atsaucu visas privātās dzīves detaļas ar Kasparu. Tas bija šausmīgi. Dzīvojot ar viņu kopā, man daudzi teica, ka viņš mani krāpj un melo, bet es neticēju tam. Kad izšķīrāmies, atklājās visa patiesība un es beidzot atvēru acis. Trīs gadus viņš mani vazāja aiz deguna, krāpa un meloja. Biju šokā,» par skaudro attiecību pieredzi stāsta «Pelnrušķīte» un atzīst, ka viņu pārsteidz, ka sabiedrību tik ļoti interesē citu privātā dzīve, nevis sasniegumi un panākumi. Tādēļ, ka tik liels pieprasījums pēc Kristīnes privātās dzīves ainiņām, nu arī «Pelnrušķīte» neliedz iespēju interesentiem izlasīt viņas attiecību peripetijas, un varbūt kādai sievietei noderēs viņas rūgtā pieredze.

"Pelnrušķīte" Kristīne Teilāne ar savu bijušo puisi Kasparu
"Pelnrušķīte" Kristīne Teilāne ar savu bijušo puisi Kasparu Foto: Sejas.lv

Kristīne atklāj, ka tas nav vīrieša cienīgi, iet uz presi un apmelot sievieti. «Viņš ar savu bijušo sievu atļāvās par mani izgudrot dažādus apmelojošus stāstus, kas neatbilst patiesībai,» viņa piebilst.

Līdz ar grāmatas uzrakstīšanu Kristīne atklāj, ka ir atbrīvojusies no pagātnes sāpinošās attiecību pieredzes un meliem. Viņa nav zaudējusi ticību pretējam dzimumam un iepazinusi kārtīgu vīrieti, ar kuru izveidojušās arī romantiskas attiecības. «Pelnrušķīte» saderinājusies ar tetovētāju Agri Krūmkalnu. «Ilgu laiku mēs bijām labi paziņas. Agri jau sen pazīstu.»

Par jaunajām attiecībām viņa stāsta: «Ja iepriekšējās attiecībās es biju tā, kas dod, dod un dod, nesaņemot neko pretī, tad tagad esmu kļuvusi vairāk egoiste un vēlos arī saņemt pretī. Protams, kādreiz vēlos arī ģimeni un bērnus, bet pirms tam vēlos iepazīt vīrieti, lai nebūtu vilšanās.»

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu