«Bada spēļu» zvaigzne: «Es negrasos badoties» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Filmas «Bada spēles» (The Hunger Games) aktrise Dženifera Lorensa (Jennifer Lawrence) atteikusies badoties filmu lomu dēļ, jo vēlas rādīt labu piemēru meitenēm, kuras par viņu fano.

22 gadus vecā aktrise Lorensa negrasās tievēt, lai pielāgotos Holivudas zvaigznēm. Dženifera atklāj, ka filmas producenti viņai lika izskatīties veselīgi, kad apmācīja tēlot augsti kvalificēto mednieci Ketnisu Everdīnu (Katniss Everdeen) Sūzenas Kolinsas romāna «Hunger games» («Bada spēles») ekranizācijā.

Dženifera atklāj izdevumam «Elle»: «Holivudā skaitos apaļīga. Esmu resna aktrise. Ēdu kā alu cilvēks. Es būšu vienīgā aktrise, par kuru nav baumu sakarā ar anoreksiju, bet nekad nebadošos kādas lomas dēļ. Es turpinu gaidīt, kad nāks loma, kura mani nobiedēs tik ļoti, ka uzsākšu diētu, bet tas vienkārši nevar notikt. Esmu neuzvarama. Nevēlos būt viena to tām sievietēm, kuru ierauga fanes un domā – o, es gribu izskatīties kā Ketnisa, tāpēc neēdīšu vakariņas! To apzinājos treniņu laikā, kad centos izdarīt visu, lai mans ķermenis izskatītos labi. Centos izskatīties slaida un stipra, nevis tieva un izbadējusies.»

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu