Nedēļas slavenie tvīti. TOP 10 (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Mūsdienās daudzu cilvēku dzīve nav iedomājama bez interneta mobilajos telefonos, datoros, darbā vai mājās – visur. Dzīvesstila portāls «Sejas» turpmāk katru svētdienu apkopos sabiedrībā pazīstamu cilvēku tvītus no sociālā portāla «Twitter», lai pavēstītu jums, ko sabiedrībā populāri cilvēki runā un kas aktuāls viņu dzīvē.

Pagājušajā nedēļā polittehnologs Jurģis Liepnieks publicēja savu portretu, dziedātāja Madara Grēgere mainīja frizūru, savukārt Liene Šomase teic, ka Laura Reinika koncerts decembrī jāapmeklē tiem, kam laba humora izjūta.

Madara Grēgere (Madry)
Madara Grēgere (Madry) Foto: twitter.com

«Radio SWH» programmu direktors @janissipkevics: «Eltonam Džonam 65 gados no tās pašas surogātmātes pēc dažiem mēnešiem būs otrs bērns ar Deividu Fērnišu. Sers visu dabū gatavu...»

Kristīne Miljone (Crystal)
Kristīne Miljone (Crystal) Foto: twitter.com

Grupas «The Hobos» līderis Rolands Ūdris @UdrisRolands: «Tomēr vajag, lai Šingerejs, Šomase, Šnē un Šeškauska-Štāla ieraksta gabalu, ko Šķēle un Šlesers finansētu un Šipkēvics atskaņotu.»

Polittehnologs Jurģis Liepnieks
Polittehnologs Jurģis Liepnieks Foto: twitter.com

Mūzikas eksperts Uldis Rudaks: «Viss plūst un mainās. Par tiem, kas maizīti par hļēbu sauc, izrunāts jau bērnībā. Kas siļķīti par heringu sauc, no Latvijas lai ārā brauc!»

Foto: twitter.com
Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu