«Mis Latvija 2009» Ludmila Voroncova gaida pirmdzimto (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aģentūras "Mis Latvija" arhīvs/Santa Sergejeva

«Mis Latvija 2009» titula īpašniece Ludmila Voroncova ar savu draugu, mūziķi un nekustamo īpašumu speciālistu Ivo Grigali ir pirmā bērniņa gaidībās. Skaistumkaraliene gaidību laikā jūtas lieliski, tādēļ turpina studijas un apmeklē saviesīgus pasākumus, pat iegādājusies biļetes uz Vācijas smagā metāla grupas «Accept» koncertu.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ludmila Voroncova atklāj, ka viņas un drauga Ivo Grigaļa pirmdzimtais pasaulē nāks nākamā gada martā. Šobrīd Ludmila turpina audiovizuālās mediju mākslas studijas Rīgas starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas (RISEBA) 3. kursā. «Plānoju pabeigt trešo kursu un tad gadu paņemt atvaļinājumu,» piebilst Ludmila.

«Pašlaik jūtos ļoti labi. Esmu runājusies ar citām sievietēm, kuras stāstījušas, ka grūtniecības laikā ir slikta dūša un nogurums. Man tas ir gājis garām,» viņa nosaka.

Skaistumkaraliene atzīst, ka arī pēc mazuļa nākšanas pasaulē viņa turpinās dalību starptautiskos skaistumkonkursos. «Domāju pēc bērniņa dzimšanas ātri atgūt formu. Tas, protams, ir atkarīgs no katra cilvēka, bet arī šobrīd, gaidot mazuli, es neesmu īpaši pieņēmusies svarā,» skaidro «Mis Latvija 2009».

Topošie vecāki Ludmila un Ivo domājuši arī par oficiālu attiecību reģistrēšanu. «Kāzas svinēsim jau ar mazuļa piedalīšanos,» priecīgi nosaka Ludmila un piebilst, ka mīļotā vīrieša dāvāto saderināšanās gredzenu nēsā uz labās rokas zeltneša.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu