Skat, kā Obamas un Romnija sievas apčubina vīrus (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

ASV prezidenta priekšvēlēšanu kampaņā abus prezidenta kandidātus - Baraku Obamu un Mitu Romniju cītīgi atbalstīja dzīvesbiedres. Mišela Obama (48) un Anna Romnija (63) publiskos pasākumos ne tikai izcēlās ar elegantiem un krāšņiem tērpiem, vīru slavinošām uzrunām, bet arī sievišķīgi izrādīja savu mīlestību, apčubinot un samīļojot lauleņus saspringtajā priekšvēlēšanu kampaņā.

ASV pirmā lēdija Mišela Obama savulaik apgalvojusi, ka augstu vērtē savu vecāku audzināšanas principus – lai kaut ko panāktu, jāiegulda smags darbs. Tieši tādēļ viņa bija uzticams atbalsts Barakam Obamam, kad viņš atkārtoti kandidēja par ASV prezidentu.

Mišela Obama ir vēsturē vienīgā melnādainā pirmā lēdija un savulaik pat atzīta par vienu no pasaules iedvesmojošākajām sievietēm. Arī šajās ASV prezidenta vēlēšanās Mišelai ir izdevies iedvesmot ar savu dzīvesstāstu par attiecībām ar vīru un abu meitām ne vienu vien amerikāni, kas balsi atdeva par viņas dzīvesbiedru Baraku Obamu, lai viņu atkārtoti ievēlētu par prezidentu. Priekšvēlēšanu pasākumos publiski Mišela nevairījās izrādīt sievišķību, mīļi skaujot vīru, ASV prezidentu.

ASV medijos tiek minēts, ka ASV prezidenta priekšvēlēšanu laikā Romnija Mita Romnija dzīvesbiedrei Annai bija krietni jānopūlas, lai «cilvēciskotu» vīra tēlu. Pievilcīgā Anna, kurai laulībā ar Romniju dzimuši pieci bērni, taisnojās vīra vietā, ka viņš nespējot publiski veidot pievilcīgu tēlu, lai arī privātajā dzīvē esot apveltīts ar humora izjūtu. Turklāt publiskajos pasākumos priekšvēlēšanu laikā 63 gadus vecā Anna izskatījās žilbinoši.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu