Fogeli uzfrišina stilisti! Viņa nomet 20 kilogramus? (42)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Aģentūras «Mis un Misters Latvija» vadītāja Inta Fogele pēdējo mēnešu laikā bija pazudusi no saviesīgu burziņu apmeklēšanas, jo uzlaboja veselību kādā no Jūrmalas rehabilitācijas centriem pēc tam, kad ilgu laiku dziedēja sadragāto potīti. Nu Inta atgriezusies apritē un ķērusies pie sava izskata uzlabošanas.

Ķīpsalas izstāžu hallē notiekošās skaistumkopšanas izstādes «Baltic Beauty 2012» laikā Inta Fogele ļāvās vizuālā tēla pārvērtībām. Intai tika veikts manikīrs, veidota frizūra, sākot no matu krāsošanas līdz vakara frizūras izveidei, un klāts vakara grims.

Pārvērtības veica interneta portāls 3ade.lv, kas bija savā komandā uzaicinājis profesionālus meistarus, kurus iecienījuši galvaspilsētas modīgie ļaudis. Intas frizūru veidoja Tatjana Fast, Jeļena Kungurceva, grimu klāja vizāžiste Gundega Kasparsone, bet manikīru veica pedikīra čempionāta laureāte Vlada Fedotova. Gatavojoties pārvērtībām, Inta sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atzina: «Sajutos kā īsta topmodele, kura ilgi nav bijusi apritē un tagad uzlabojusi savu formu par kādiem 20-30 kilogramiem.»

Savukārt pēc izskata uzfrišināšanas Inta bija tik labā omā, ka pat pajokoja, ka nu var doties uz TV šovu «Precamies!?!». Kā zināms Inta joprojām ir sava liktenīgā vīrieša meklējumos.

Pēc pārvērtībām, kas norisinājās Ķīpsalas izstāžu hallē, Inta devās atrādīties fotogrāfiem uz Rīgas modes nedēļu. Viņu pavadīja «Mis Latvija 2009» titula īpašniece Ludmila Voroncova.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu