Sudrabas un Kramiņa attiecībās iestājusies krīze? (81)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Vai valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas (47) un slavenu dziedātāju vokālā pedagoga Edgara Kramiņa (48) attiecībās iestājusies krīze? Pēdējā laikā Edgars saviesīgus pasākumus apmeklē vai nu draugu kompānijā, vai kopā ar savu asistenti, dziedātāju Gintu Lubiņu. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Kramiņš atzina, ka attiecībās, kurās iezagusies greizsirdība, nav vietas mīlestībai un kopā būšanai.

Šonedēļ Rīgas modes nedēļas ietvaros notiekošās nākamās pavasara un vasaras apģērbu kolekcijas modes skates valsts kontroliere Inguna Sudraba apmeklēja lepnā vientulībā, savukārt viņas mīļotais vīrietis Edgars Kramiņš uz modes mākslinieka Dāvida rotaļīgo modes skati ieradās kopā ar savu simpātisko asistenti, dziedātāju Gintu Lubiņu, kurai izjukusi harmoniskā laulības dzīve ar apkures sistēmu «Grandeg» īpašnieku Andri Lubiņu. Edgars ar savu asistenti ne tikai noskatījās modes skati, bet abi kopā devās uz Dāvida rīkoto ballīti Vecrīgas klubiņā «Dstyle Lounge».

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Edgars pastāstīja, ka viņam ar Ingunu ir atšķirīgas gaumes, tieši tādēļ arī abi nedodas uz viena mākslinieka modes skatēm. «Man vairāk patīk tādi brīvdomātāji kā Dāvids, jo es pats tāds esmu, bet Ingunai ir konservatīvāka gaume,» atzīstas Edgars.

Taujāts par simpātisko asistenti Gintu Lubiņu, kura pēc šķiršanās no vīra mainījusi uzvārdu un nu ir Vikmane, Kramiņš taisnojas, ka abiem ir tikai darba attiecības. «Gunta pie manis strādā kopš vasaras. Zinu, ka viņa ir šķīrusies, bet, cik man zināms, tas notika jau pirms trim gadiem. Viņa pēc šķiršanās ir burtiski uzplaukusi un kļuvusi sievišķīgāka,» savu asistenti uzslavē Edgars.

Uz modes mākslinieka Dāvida modes skati vokālais pedagogs Edgars Kramiņš ieradās kopā ar savu asisteni, dziedātāju Gintu Lubiņu
Uz modes mākslinieka Dāvida modes skati vokālais pedagogs Edgars Kramiņš ieradās kopā ar savu asisteni, dziedātāju Gintu Lubiņu Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Vokālais pedagogs, kurš ar Ingunu sabiedrībā izgāja 2011. gada vasarā, noliedz, ka būtu pašķīries no Ingunas, bet jokojoties nenoliedz, ka kādreiz arī viņam varētu būt citas attiecības.

Kramiņš, runājot par mūsdienu pāru attiecībām, atklāj, ka ka tagad ir modē, ka vecāki kungi ir kopā ar gados jaunākām sievietēm.Tiesa gan, runājot pavisam atklāti par seksuālo tuvību ar jaunākām sievietēm, Kramiņš noliedz, ka viņam gribētos izjust jaunāku miesu, jo viņam ir svarīga sievietes smarža un sajūtas.

Komentāri (81)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu