Ārsts aizliedz reperim «Lil Wayne» lidot ar lidmašīnu (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Amerikāņu reperim «Lil Wayne» aizliegts ceļot lidmašīnā, jo viņš lidojuma laikā jau divreiz piedzīvojis «lēkmei līdzīgus simptomus».

Pagājušajā nedēļā hita «Lollipop» autors divas reizes tika nogādāts slimnīcā, jo viņam lidojuma laikā bija palicis slikti. Pašlaik 30 gadus vecais mūziķis atgūst spēkus savas mātes mājās.

Reperim tuvi avoti pavēstīja slavenību tenku portālam TMZ, ka ārsts viņam licis atpūsties līdz nākamajai nedēļai. Šajā laikā viņam neesot ļauts strādāt pie desmitā albuma «I Am Not a Human Being II» un pārvietoties ar jebkāda veida lidaparātu.

Pēc iznākšanas no slimnīcas «Lil Wayne» veselība regulāri tiek pārbaudīta. Savā mājoklī Maiami viņš atgriezīšoties speciāli aprīkotā autobusā, vēsta TMZ.

Reperis "Lil Wayne" šā gada septembrī, uzstājoties Losandželosā.
Reperis "Lil Wayne" šā gada septembrī, uzstājoties Losandželosā. Foto: AP/Reuters/Scanpix

Pats reperis pēkšņās veselības problēmas raksturo kā pieredzi, kas «maina dzīvi» un «atver acis».

Kā ziņots, pagājušajā ceturtdienā «Lil Wayne» privātajai lidmašīnai nācās veikt piespiedu nolaišanos Teksasā, jo mūziķis izjutis «lēkmei līdzīgus simptomus». Viņš tika nogādāts slimnīcā uzreiz pēc nolaišanās.

Nākamajā dienā lidojuma laikā no Teksasas uz Losandželosu viņš piedzīvoja vēl vienu lēkmi. Viņa privātā lidmašīna nolaidās Luiziānā, un reperis tika nogādāts tuvējā slimnīcā.

«Lil Wayne» pārstāvis norādīja, ka mūziķis esot cietis no «spēcīgas migrēnas un ķermeņa atūdeņošanās», nevis piedzīvojis lēkmi.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu